Az idei ünnep máshogyan készülődik a látható, anyagi, fizikai világban, és egészen más folyamatok zajlanak a láthatatlan, megtapasztalható szellemi világban. Ahány ember él a Földön, annyiféle folyamat zajlik a lelki életben is. Különös idők járnak, a változás, változtatás a mindennapjaink részévé vált. A körülöttünk zajló események félelmet, pánikot, szorongást keltenek az emberekben, hatalmas a mentális zűrzavar, a káosz. Korszakváltás zajlik az életünk energetikai színpadán és persze a fizikai világban sem lesz már semmi úgy, mint ahogyan megszoktuk. Tápláló, életerőt, reményt és bizakodást rejtő energiák, kozmikus erők érkeznek felénk: ha megállunk egy pillanatra, hogy befogadjuk, merítsünk belőle, akkor megtapasztalható.

Ez a téli napforduló, az idei december 21-e különös fényt áraszt az életünkre: megvilágítja a valódi értéket.

Mi a valódi érték? Mi az örök érték?

A felhalmozott anyagi forrás nem nyújt biztonságot, nem folytatható tovább csak az anyagi létezés, hiszen az ember a test – lélek és szellem egysége. A teljes biztonságot akkor tapasztalja meg minden ember, amikor a teste lelke és szelleme is elegendő figyelmet kap az életbe. Azon szellemi erők tudnak biztonságot nyújtani, amik megvilágítják a kivezető utat a nehézségből. Ez a fény valódi formában lesz jelen az égbolton, mint mikor a kisded Jézus megszületett. Szívem szeretetével kívánom Neked, állj meg ezen a december 21-én, koncentrálj erre a csodálatos erőre és kérd a Jó Istent, a Teremtőt, az Angyalokat, az Őrangyalodat, hogy segítsen Neked megmutatni a fénnyel és szeretettel teli utat. Próbálj meditálni, hittel telve imádkozni azért, hogy a fény és szeretet ereje növekedni tudjon a szívedben és átsegítesen Téged, a családodat és az egész világot ezen a változásokkal és bizonytalansággal teli időszakon. Kapaszkodj bele ebbe a csodálatos erőbe, ami 2000 éve is megváltást hozott a világra. Hiszem és tudom, hogy minden értünk van, a személyes fejlődést szolgálja minden esemény az életünkben. Kérj ezen a csodálatos napfordulón (21, 22, 23) minden helyzetedre megoldást, kérd a gyógyulásodat, teljes egészségedet, kérd mindazt, amire vágysz….kérj bátran az égiektől és az univerzum láthatatlan, de végtelen bőséget rejtő ereje válaszol  a kéréseidre.

Higgy és bízz az imádság erejében.

A fény és szeretet teljes egyensúlyát kívánom Neked erre a csodálatos időszakra. Keresd meg szíveddel azt a fényt, ami valóban árad felénk és elhozza a válaszokat a kéréseidre. Teljes megújulást, belső átalakulást, boldog, szeretetben és fényben teljes ÉLETET kívánok Neked.

Szeretetben, békességben, nyugalomban teljes, áldott karácsonyi ünnepeket és áldott életet kívánok Neked és szeretteidnek.

Hálásan köszönöm a bizalmadat, figyelmedet: Fodorné Kövics Beáta