Az ajándékozáshoz mindenki másképpen viszonyul. Te milyen ajándékot szeretsz kapni? Tudsz-e a szívedből válaszolni a kérdésre: Mire vágysz? Minek tudsz valóban örülni? Hiszen azért ajándékozunk, hogy örömet okozzunk vele a szeretteinknek.

Az ajándékozásban az áramlás ereje megfigyelhető: van, aki adni szeret jobban, van aki kapni. Az adni és kapni örömének egyensúlyba kell kerülnie a folyamatos áramlás fenntartásához. Hiszen aki mindig csak ad a saját erejéből, kiüresedik a szíve, ha nem kap érte viszonzást, hálát.

Az elvárások megbetegítő ereje is felismerhető az ajándékozás környékén: adok és elvárom a reakciót… vagy elvárom, hogy valaki teljesítse a kívánságomat, amit soha nem adnék meg magamnak. A jó  hír, hogy ha magadban fedezed fel ezen viselkedés mintákat, azon tudsz változtatni, képes vagy tudatossá tenni és képes vagy megtanítani magadnak az igazi hála és öröm érzését. A szeretteidet, családtagjaidat csak elfogadni tudod, hiszen nem várhatjuk el másoktól a változást, mert az elvárás mindig konfliktushoz vezet.

Szívem szeretetével kívánom, hogy a felismerés öröme, a teljes elfogadás és végtelen szeretet fénye ragyogja be az ünnepet az életedben.

Igyekszem meghallani és teljesíteni a felém érkező kéréseiteket, ezért elérhetőek ajándékutalványaink, hogy szívet-lelket melengető feltöltő, gyógyító élményt ajándékozhass szeretteidnek, barátaidnak és ismerőseidnek. VAGY kérhesd ezt ajándékba, ha valódi kikapcsolódásra, megnyugvásra és lelki békére vágysz.