A könyv a képre kattintva vásárolható meg a webáruházunkban.

Fodorné Kövics Beáta vagyok, körülbelül 10 évvel ezelőtt igent mondtam az életfeladatomra: Istent szolgáló, spirituális segítő és tanítóként támogatom az emberek fejlődését, tisztulását, öngyógyulási folyamatát.

Számos csodálatos gyógyulást éltem meg, de a legnagyobb csoda mindig az volt a számomra, amikor egy hölgy vagy férfi megkeresett azért, mert eddig nem született gyermeke, pedig már mindent megtettek. Ezekben az esetekben a kezelések eredménye mindig az lett, hogy megérkezett a várva várt gyermek a családba.

Amikor átéltem ezeket az isteni csodákat, mindig jött az inspiráció, az isteni kérés: írd le és adj reményt vele másoknak. Engedelmeskedtem az isteni kérésnek és 2018-ban elkezdtem leírni a történeteket, tapasztalatokat.

Azután halogattam, mert még nem volt kész. Majd újra írni kezdtem, mikor újabb és újabb reményre vágyó pár keresett meg. Igazából azért halogattam a könyv véglegesítését, mert fogalmam sem volt arról, hogy mit kell csinálni.

Könyvkiadásról már tájékozódtam, de nem tudtam elképzelni, hogy egy kiadótól teszem függővé a könyv, mint reménysugár megjelenését. Különböző helyeken, fórumokon tájékozódtam és éreztem, hatalmas a feladat, ha magánkiadásban szeretném megjelentetni a könyvet.

Nem a csodák és a megélt dolgok leírása volt a kihívás, hanem az az útvesztő labirintus, amiben Én úgy éreztem, nem tudok eligazodni. A nyomda felkeresése, mikor van jól elkészítve, hány példányt szeretnék, milyen papíron, mekkora méretben, hogyan adok róla hírt, hogyan jut el az emberekhez… Számos olyan feladat és kérdés, amiben spirituális segítőként nem vagyok járatos.

Kéréssel fordultam az égi segítőkhöz, a Jó Istenhez, segítsenek nekem olyan segítőket találni, akik őszintén, igaz szándékkal, támogatnak a könyv, az isteni csodák eljuttatásában az emberek szívéhez, hozzád kedves Olvasó. A szándékom, hogy az embereknek reményt, fényt, szeretetet és végtelen lehetőségekkel teli utat mutassak a könyv lapjain keresztül, sziklaszilárddá vált bennem.

A válasz pedig megérkezett: Stadler Andrea kedves angyali tanítványom – aki maga is égből pottyant gyermekek édesanyja- segített a gépelésben, formázásban és végtelen hitet adott az, amilyen gyógyító hatással volt rá a könyvvel való munka. Még mindig csak ketten tevékenykedtünk, titkon remélve, hogy megérkezik, aki segít eligazodni a könyvkiadás rejtelmeiben és segít utat találni a világhálón is az emberek szívéhez. Feliratkoztam több internetes csoportba, ahol időnként figyeltem a kérdéseket és hozzászólásokat.

Feltűnt a több száz és ezer kommentelő között Szabó Katalin, nyomdai előkészítő, akinél úgy éreztem, hogy Ő a hiányzó láncszem. Ő az, aki segíteni tud nekem a könyv fizikai valósággá válásában. A megérzésem tökéletesnek bizonyult, hiszen az ő nyugalma, türelme és szakmai tapasztalata hatalmas támogatást jelentett. Bátran bíztam rá magam az ötleteire, tanácsai mindig nagyon hasznosak voltak. Kati meg akarta érteni mindazt, amit nyújtani szeretnék az embereknek. Ehhez átformálta a honlapomat, a facebook oldalamat megtöltötte élettel és végtelen hálával tölt el, amikor az ő gondoskodó, figyelmes törődése által eljutnak a híreim, ötleteim és az isteni üzenetek a reménységre, szeretetre vágyó emberek szívébe.

Végtelen hálával és szeretettel gondolok az egész folyamatra, ahogyan az isteni inspirációból fizikai valóság lett.

Az Égből pottyant gyerekek Tanítómesterek című könyv a webáruházunkban vásárolható meg.

Fodorné Kövics Beáta: Égből pottyant gyerekek Tanítómesterek című könyv