A Fejlődés Útja

Hiszek abban, hogy minden földre született ember egyéni küldetéssel érkezik a Földre, ami nélkülözhetetlen az emberiség fejlődésében. Mindannyian a Nagy Egész apró kis részei vagyunk, melyben minden és mindenki egyformán fontos. A saját sorsunk feladata nem tárható fel egy rövid tanfolyam vagy beavatás alkalmával, hanem évekig tartó folyamat, hogy megtaláljuk a saját helyünket és a saját feladatunkat a világban és beteljesítsük életfeladatunkat. Hiszek az önfejlesztés csodálatos erejében, az önismeretben és abban, hogy a földi utunkon megtaláljuk életünkben és önmagunkban is a segítő erőket, (a segítő társakat) amik születésünktől fogva bennünk szunnyadnak és aminek segítségével, beteljesítjük a vállalt isteni tervet.

A fejlődés földi állomásait segítem:

Előadásaimmal, amik gyakorlatiasak, segítik az élet értelmének megtalálását

Lelkigyakorlatokkal – az önismeret igaz ösvényén egymás szeretetének tükrében, elfogadó környezetben tapasztalhatja meg minden résztvevő, hogy a problémáinkkal nem vagyunk egyedül. Vannak különböző fejlődési állomások, amin mindenki előbb vagy utóbb áthalad. Önmagunk belső átalakításával, személyiségünk csiszolásával tudunk fejlődni, rá tudunk érezni arra az útra, ami csak a mi számunkra nyílik meg.
Segíti megtalálni azt a sorsfeladatot, amit csak Te tudsz beteljesíteni a saját életedben.

Aktuális programokról a hírlevélben kaphatsz tájékoztatást.

Az élet művészetének iskolája

Minden hónapban új témával és új önfejlesztő, önismereti gyakoraltokkal várom a fejlődési útra lépő és az úton haladó embereket. Hiszem, hogy mindenki valamilyen céllal születik le a Földre, nem hiábavaló az élete senkinek sem. Az, hogy mi az életünk célja és mi a feladatunk feltárulhat előttünk, ha keressük. Aki kutatja a saját élete célját és keresi az életfeladatát, nagy hasznát veszi ennek a képzésnek. Hiszen a legfontosabb, hogy a saját életünket éljük, a saját utunkat járjuk, a saját feladatunkat teljesítsük. Mindenki a saját hangszerén (saját személyiségén) a neki szánt dallamot, zenét kell hogy játssza az élet csodálatos színpadán.
Az élet művészetének iskolája az ősi egyiptomi bölcsességekből merít, az ősi tudást teszem gyakorlatiassá és napjainkban is hasznosíthatóvá, élvezhetővé, hogy TE is rá tudj lépni a tökéletessé válás útjára, a saját sorsod útjára, ahol képes vagy beteljesíteni azt a feladatot, amit terveztél magadnak a jelen életedre.

Végtelen szeretettel várlak:

2022 május

hét ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
  • Hangfürdő
  • Meditáció Fodorné Kövics Beáta vezetésével
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
  • Az élet művészetének iskolája
29
30
31

Aktuális témákról és időpontokról hírlevélben tájékoztatlak.