A Fejlődés Útja

Hiszek abban, hogy minden földre született ember egyéni küldetéssel érkezik a Földre, ami nélkülözhetetlen az emberiség fejlődésében. Mindannyian a Nagy Egész apró kis részei vagyunk, melyben minden és mindenki egyformán fontos. A saját sorsunk feladata nem tárható fel egy rövid tanfolyam vagy beavatás alkalmával, hanem évekig tartó folyamat, hogy megtaláljuk a saját helyünket és a saját feladatunkat a világban és beteljesítsük életfeladatunkat. Hiszek az önfejlesztés csodálatos erejében, az önismeretben és abban, hogy a földi utunkon megtaláljuk életünkben és önmagunkban is a segítő erőket, (a segítő társakat) amik születésünktől fogva bennünk szunnyadnak és aminek segítségével, beteljesítjük a vállalt isteni tervet.

A fejlődés földi állomásait segítem:

Előadásaimmal, amik gyakorlatiasak, segítik az élet értelmének megtalálását

Lelkigyakorlatokkal – az önismeret igaz ösvényén egymás szeretetének tükrében, elfogadó környezetben tapasztalhatja meg minden résztvevő, hogy a problémáinkkal nem vagyunk egyedül. Vannak különböző fejlődési állomások, amin mindenki előbb vagy utóbb áthalad. Önmagunk belső átalakításával, személyiségünk csiszolásával tudunk fejlődni, rá tudunk érezni arra az útra, ami csak a mi számunkra nyílik meg.
Segíti megtalálni azt a sorsfeladatot, amit csak Te tudsz beteljesíteni a saját életedben.

Az élet művészetének iskolája

 

Minden hónapban új témával és új önfejlesztő, önismereti gyakoraltokkal várom a fejlődési útra lépő és az úton haladó embereket. Hiszem, hogy mindenki valamilyen céllal születik le a Földre, nem hiábavaló az élete senkinek sem. Az, hogy mi az életünk célja és mi a feladatunk feltárulhat előttünk, ha keressük. Aki kutatja a saját élete célját és keresi az életfeladatát, nagy hasznát veszi ennek a képzésnek. Hiszen a legfontosabb, hogy a saját életünket éljük, a saját utunkat járjuk, a saját feladatunkat teljesítsük. Mindenki a saját hangszerén (saját személyiségén) a neki szánt dallamot, zenét kell hogy játssza az élet csodálatos színpadán.
Az élet művészetének iskolája az ősi egyiptomi bölcsességekből merít, az ősi tudást teszem gyakorlatiassá és napjainkban is hasznosíthatóvá, élvezhetővé, hogy TE is rá tudj lépni a tökéletessé válás útjára, a saját sorsod útjára, ahol képes vagy beteljesíteni azt a feladatot, amit terveztél magadnak a jelen életedre.

MERKABA TANÍTÁS AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁJÁVAL

 

A merkaba energiamező minden embert körülvesz, amit tudatosan használva támogatja az öngyógyulás, öngyógyítás folymatait. Tudatos, kitartó használata támogatja a sorsoddal való együttműködést és a benned rejlő képességek kibontását. A merkaba a felemelkedés eszköze volt az ősi időkben is, és a felemelkedés eszköze a mai világunkban is. Gyere, aktiváld a körületted lévő csodálatos energiamezőt, vedd a kezedbe életed, sorsod irányítását, legyél önmagad gyógyítója és a világunk, Földünk gyógyítója. Hidd el és tudd, Rád is szüksége van a megújuló világunknak.

Minden évben két különleges alkalommal tudjuk aktiválni, feltölteni, tudatossá tenni a merkaba mezőt: 06.06. és 12.12. Aktuális, pontos időpontokról az eseménynaptárban és hírlevélben tájékozódhatsz.

Kapcsolódj össze önmagaddal, válj önmagad és a világ gyógyítójává. Itt az idő, hogy a kezedbe vedd életed és egészséged irányítását. Ismered meg az energiarendszeredet és töltsd fel magad a végtelen szeretet energiaforrásából, hiszen minden betegség energiahiányból fakad. A Merkaba a felemelkedés járműve, egészen a megvilágosodás állapotáig segíti a fejlődésedet, hogy azzá válj, akit hordozol magadban. A merkaba tanításra épül a 7 szirmú lótusz – a gyógyítás ősi művészete képzés és a 12 szirmú lótusz tanítása is, ami az Istennők támogató energiájával a szívben rejlő képességeket fejleszti, aktiválja és teszi elérhetővé minden fejlődésre vágyó lélek számára.

 

7 SZIRMÚ LÓTUSZ, A GYÓGYÍTÁS ŐSI MŰVÉSZETE

 

A merkaba mező akativálásával és a tudatos energia áramoltatással önmagad és a Föld gyógyítójává válhatsz. Minden betegség energiahiányt jelez. A testi tünet jelzi azt pontosan, hol van az energiahiány. A gyógyító szeretet energia tudatos áramoltatásával elindíthatod az öngyógyulás folyamatát. Gyere, vedd kezedbe az életed és egészséged irányítását.

 

 1. Merkaba aktiválása az ÚJ FÖLD energiájával
 2. Idegrendszer feltöltése, megerősítése
 3. Energiaközpontok aktiválása, tisztítása
 4. Életerő áramlás beállítása, étertest és asztráltest tisztítása
 5. Mentáltest feltöltése, megtisztítása a végtelen szeretet energiájával
 6. Kauzális test tisztítása, átkok, karmikus helyzetek, téves minták feloldása
 7. Mirigyek, mint kozmikus csatornák tudatos tisztítása, energiáahiányos állapot megszűntetése
 8. A máj funkciója, energetikai megközelítése

12 SZIRMÚ LÓTUSZ – Szíved kibontása az Istennők szeretetének erejével

 

Indulj el szíved szeretetének útján, a Merkaba meződ tudatos fejlesztésének útján. Nyisd ki szívedet Ízisz Istennő, Mária Magdolna, Hathorok, a szíriuszi és plejádi fénylények kozmikus támogató energiájuk támogatásával.

A szív útja, a szeretet útja.

A szív igazsága vezet el a teljes szabadság állapotába.

 A szívben rejlő képességeidet aktiválja ez a képzés: hatodik érzék, intuíció, telepátia és a gyógyító szeretet áramlását fokozza.

Beavató, tisztító energiákban részesülsz a tejút sorsútra emelő erejével. Ezért a beavatások előtti 3 napban kerüld a hús ételek és az alkohol fogyasztását, hogy a legfinomabb energiákat is be tudd fogadni.

Indulj el a szeretetben való újjászületés útján: MERKABA AKTIVÁLÁS (06.06., 12.12.)

 1. Belépés a szív terébe, szív szerinti élet (Mária Magdolna tanításai)
 2. A szív teremtő ereje, szerelem ereje
 3. Megbocsátás végtelen ereje, a krisztusi út a megvilágosodás ösvénye (Mária Magdolna, Mária ereje)
 4. Önmagad szeretete, a szárnyak kibontása: alsó csakrák erősítése irányított légzés és „energiamunka” (Ízisz)
 5. Önmagad szeretete Felső Csakrák megtisztító légzése, energiamunkával való megerősítése
 6. Felelősség vállalása, energetikai határok kijelölése, isteni védelem aktiválása
 7. Alázat, tisztelet gyakorlása, női megújító energiák befogadása
 8. Szív szeretetének megtapasztalása, a végtelenség ereje
 9. Szeretet felépítése, tudat kitágítása, végtelen lehetőségek tere
 10. Titkos kapu a szívedben, tisztelet és igazság ereje
 11. Szív tudatosságának kapuján átlépni, egységbe kerülni
 12. A fénytest végtelen erejének aktiválása, megújulás, ÚJJÁ-SZÜLETÉS

2024 június

hét ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
 • 7 szirmú lótusz Merkaba tanítás, A gyógyítás ősi művészete 2024.06.06-07.
7
 • 7 szirmú lótusz Merkaba tanítás, A gyógyítás ősi művészete 2024.06.06-07.
8
 • Gyógyítók útja 1.
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
 • Hangfürdő, meditáció
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Aktuális témákról és időpontokról hírlevélben tájékoztatlak.