„A segítő, támogató erők és energiák egyre erősebb hullámokban érkeznek a Földre.Próbálj elcsendesedni, befelé figyelni és elfogadóvá válni. Az ellenállás, a félelem, aggódás, kétely nehezíti ezeknek a segítő energiáknak a befogadását. Tudatossá kell válni….

Tudnod kell, hogy a lelked földi ruhában,  fizikai testben létezik. Tudnod kell, hogy van egy isteni lényed, ami egy isteni intelligencia földi megnyilvánulása. Keresd az isteni esszenciát magadban, mert ez tud csak biztonságot nyújtani ebben a nehéz, változó, bizonytalan, félelemkeltő helyzetben. Keresd önmagad belső fényét, keresd az egység élményt, hiszen ennek megtapasztalásáért született minden ember a Földre.

A fizikai, anyagi világ beszennyezte isteni tudatosságunk ragyogását és tiszta, igaz fényét, melyet most meg kell tisztítani és elő kell hívni. Ezt támogatja most minden Univerzális erő és energia, amit ha el tudsz fogadni, be tudsz fogadni, akkor megtapasztalhatod a végtelen szeretet megtisztító és felemelő erejét. Akkor megérted, hogy minden érted van, még a látszólagos veszteség élmények is, a csalódások és a próbatételek is a fejlődésedet, tisztulásodat szolgálják. Minden érted van, a tudatra ébredésed folyamata zajlik… Figyelj, érezz és légy befogadó, elfogadó…. Szívem minden szeretetével kívánom, hogy megtapasztald a földi fejlődési úton önmagad isteni lényét, felfedezd azt a csodálatos isteni esszenciát, aki Te magad vagy. Végtelen szeretettel kívánom és programjaimmal támogatom, hogy megtaláld azt a sorsfeladatot, amit terveztél magadnak, megtaláld azt a nemes küldetést, amit csak Te vagy képes megvalósítani itt, ebben a földi életedben.”

Fodorné Kövics Beáta