Hangmasszázs

 

 

A hangtál terápiák során szerzett tapasztalatomat újabb képzéssel egésztettem ki, így a kezelések szorosan kapcsolódnak A HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁS rendszerébe.

A hangkezelés során bevonjuk az akupunktúrás pontjainkat a relaxációba és elmélyülésbe, így tárva fel a külső, belső, független és járulékos okokat a betegségek kialakulásához, és azok gyógyításához.

Peter Hess megfogalmazása szerint: „A hangmasszázs kapcsolatba hoz azzal az őstapasztalattal, amivel minden egyes ember megismerkedhet az anyaméhben, általa visszatérhetünk az óceánszerű érzésbe, a születés előtti tapasztalathoz, az ősbizalom állapotába, melyből önbizalmat nyerünk, magabiztossá és szabaddá válunk.”

A különféle Nyugat-Európai magánklinikákon ezzel a módszerrel készítik elő a betegeket a kezelésre, ezzel teszik elviselhetőbbé a kezeléseket. Ott ezt a módszert alkalmazzák, hogy a fájdalmat csökkentsék, illetve a páciensek életminőségét tartósan javítsák.

Az egyéni kezelésekben magam is arra törekszem, hogy olyan relaxációban vehess részt, mely visszavezet Téged is valódi Önmagadhoz.

A hangtál hangja megérinti a legbensőnket, megrezgeti lelkünket.

A hang oldja a feszültségeket, mobilizálja az öngyógyító erőket,

és alkotó energiákat szabadít fel.

Peter HESS

a Peter Hess hangmasszázs alapítója

Életünkben egyre kevesebb idő jut „hallgatni”, figyelni a másikra. Mindig és mindenről alkotunk véleményt, gondolatok ezrei kötik le figyelmünket anélkül, hogy értéket teremtenénk világunk számára.

A hangmasszázs egy lehetőség arra, hogy a hangtálak finomrezgései, hanghullámai által befelé tekintve, átlényegült állapotunkban átadjuk magunkat Isteni lényünknek, megkezdjük életünk átalakítását. A hangtálak segítségével olyan nyugalmi állapotot teremtünk, melyben az egyén relaxáló pihenés közben ismét teremtővé válhat, energiáit szabadon használva hatással lehet élete alakítására, rezgésszámának emelésével sorsa megélésére.

A hangok segítségével fejleszthetjük éberségünket, motiváltabbá válhatunk, megerősíthetjük az élethez fűződő gyökereinket, megnövelhetjük önbizalmunkat, energiáink vitalitását, bizonyos dolgokra gyógyítólag hathat, de növeli az emberekben a tettvágyat, jót tesz az idegrendszernek illetve az emésztési folyamatoknak is.

A masszázs során eredeti Peter Hess hangtálakkal és kiegészítőkkel (pl.: Fen-gong) dolgozom, melyek anyagát ősi, évezredes receptúrák felhasználásával dolgozták ki.

Amennyiben relaxálásra vágysz, vagy csak kipróbálnád az ősi keleti hangulat- és egészségjavító módszerét, keress bizalommal.

Fodor Péter

hangmasszőr

Figyelem!

A hang masszázsra előzetes bejelentkezés szükséges a +36 30/529-48-82-es telefonszámon!

„Léteznek hullámok, amelyeknek segítségével vizsgálhatók a bolygók és csillagok anyagának alkotóelemei. Elektromos, hang-, fény-, és illathullámokat használnak fel. Az orvostudomány már nem vízzel gyógyít, hanem hullámokkal.”

Elisabeth HAICH:

Beavatás