Könyv

 

 

 

Önismeret igaz ösvényén

Szívem végtelen szeretetével ajánlom Neked – kedves Úton lévő – ezt a lelkigyakorlat gyűjteményt. Azzal a tiszta szándékkal, hogy az isteni erőből merítkezve képes legyél megváltoztatni, átalakítani az életed bármely területét. Legyen szó önnevelésről, gyermeknevelésről, családi kapcsolatok javításáról, párkapcsolatról, munkáról, babavárásról, megbocsátásról, a bőség megteremtéséről, életfeladatod megvalósításáról.

Szeretettel ajánlom, ha szeretnél magadon, magad körül változást, változtatást és hajlandó vagy tenni ezért. Képes vagy egy más látásmódot gyakorolni, mint eddig és képes vagy erőt gyűjtve önmagadért kitartóan cselekedni. HISZÜNK BENNED, hogy BÁRMIRE KÉPES VAGY – mert ISTENNEL MINDEN LEHETSÉGES.

Itt vagyunk Veled, hogy tudd, sohasem vagy egyedül a problémáddal, helyzeteddel. Általános törvényszerűség, hogy a beavatási út során a döntéseidet egyedül kell meghoznod és az úton is egyedül kell járnod – de nyújtson vigaszt az, hogy a láthatatlan segítő erők, a végtelen szeretet energiája, a Teremtő, a Jó Isten mindig mindenben, mindenhol jelen van és segíti utadat.

Semmiképpen sem ajánlom Neked, ha úgy gondolod, hogy a gyakorlatsor elolvasásával azonnal megváltozik az életed olyanná, amilyet Te elvársz. Vagy a világtól, másoktól várod el a változást azért, hogy Te jobban érezd magadat. Ezen érdemes először változtatni és ezzel a megváltozott szemlélettel elindulni ezen a csodákkal teli felfedező úton – önmagad felé.

A lelki gyakorlat arra tanít, hogy hogyan szóljunk Istenhez, hogyan teremtsünk közvetlen kapcsolatot a Teremtőnkkel, a bennünk élő istenivel. A kitartó lelki gyakorlatokkal pedig megtapasztalható a teljes egység állapota, a test-lélek-szellem tökéletes egyensúlya, a valódi biztonság állapota.

Szeretettel várlak és imáimmal, segítő gondolataimmal támogatlak az ÚT-ON