Ízisz Könyvkiadó

 

 

 

2022-ben fogalmazódott meg először a gondolat, hogy az Égi üzeneteket nyomtatott formában saját könyvkiadómon keresztül tárjam az olvasók elé. Ahogy életem korábbi szakaszában, úgy ebben a kérdésben is engedtem az isteni vezettetésnek, és Ízisz istennő útmutatása alapján 2023 szeptemberében megalapítottam az Ízisz Könyvkiadó Kft-t. A könyvkiadó alapításában a fő mozgató, hogy saját kiadványaimon kívül segítséget tudjak nyújtani azon Úton járóknak, akik szintén meg kívánják mutatni a világnak gondolataikat, életútjukat, esteleg írói szárnypróbálgatásokkal kívánják a világot értékesebb hellyé tenni.

Korábbi könyvem külső segítséggel született, új könyvem kiadását azonban már saját munkatársak, segítők toborzásával kívántam elvégezni. Az írást, a struktúra kialakítását magam végeztem, míg a tördelésben, nyomdai előkészítésben, színes képek, fotók beillesztésében férjem támogatta a munkám. A nyomdai feladatokra a Jóisten a Csonka Könyvkötészethez vezetett bennünket Keszthelyre.

A kiadás során felmerült feladatok, folyamatok rávilágítottak arra, hogy a részfeladatokra segítő társakat toborozzunk. Amennyiben úgy érzed, hogy számítógépes ismereteid, (kiadvány és képszerkesztő programok használata, tördelés és szövegkorrektúra alkalmazása, reklámgrafika készítése), valamint elkötelezettséged maradandó értékek létrehozásban jelen van az életedben, esetleg már a sublót fiókban van a könyved, de még nem találtál segítőkre, akik a kiadásban célhoz vezetnek, keress bennünket bizalommal, hogy átadhassuk az utókornak mindazt a szépet, igazat és jót, amely bennünk rejlik.

Várjuk jelentkezésed az elysium.kozpont@gmail.com email címen.