A szellemi termékeink közé feltettük a januári online lelkigyakorlat és online meditációs időpontjainkat.

Az új év új lehetőségeket hordoz és új energetikai minőségekkel és erőkkel lehet töltődni és fejlődni. Teremts időt és teret az önmagaddal való kapcsolódásra, a tested-lelked-szellemed összehangolására, a belső egyensúly megteremtésére.

A lelkeddel való foglalkozás nélkülözhetetlen. Kezdd az új évet úgy, hogy figyelmet fordítasz a lelked szükségleteire, a személyiséged fejlesztésére, szokásaid átalakítására egy gyengéd, isteni szeretettel áthatott módszerrel. A félelmektől, aggodalomtól, a belső feszültségtől segít megszabadulni a lelkigyakorlat.

A szeretet energiája láthatatlan, mindenhol JELEN van, mindent áthat, átalakít, erőt ad, érezheted, nem vagy egyedül. Csatlakozz a facebook csoportunkhoz: Szeretet győzelme csoport A csoport célja a szeretet láthatatlan kötelékét megerősíteni a világban és egymás között. Hiszem azt, hogy a valódi szeretet képes átalakítani a világot, a szeretet ereje teremt békét a szívekbe és a szeretet tiszta ereje gyógyíthatja a kapcsolatokat és betegségeket. Minden ember keres valamit az életbe…ez nem más, mint a SZERETET. Gyere, csatlakozz a szeretet kötelékéhez, hogy a szeretet ereje győzedelmeskedjen.

“Mihály Angyal, köszönjük az erőt,
Tudjuk azt, az igaz Hit Győz,
A Szeretet GYŐZELMET arat a félelem felett,
Ahogyan a sötétség eltűnik a fényességben.”
Fodorné Kövics Beáta tollából 2020