Kapcsolat

Elérhetőségeink

Rengeteg a kérdés, miért pont Dunaföldvár, miért pont itt…?
Röviden leírom a kis történetemet, hogy milyen isteni vezettetéssel kerültem ide:-)
2007-ben esküvőnk Dunaföldváron volt az Öreg templomban….hites oktatásra és templomba is kellett járni….mindezt mi mindig kirándulással kötöttük össze, kerestük, néztük a szép környékeket, házakat, eladó telkeket, ahol majd családi gyökereink biztos talajra lelhetnek…. Volt egy hely, ahová folyton visszajártunk…még a fagyban is ehető szőlőszemeket találtunk…. Megérett bennünk a gondolat és vágy, így megkerestük a telek tulajdonosát. Megmondta, mennyi az irányár, mi pedig megmondtuk, mennyi pénzünk van rá….kevésnek találta, de a szívünkben még égett a remény lángja….
Eljött a karácsony, egy barátnőm ajándékba három angyalt küldött karácsonyra…megmondta, mi a rituáléja, hogyan fogadjam a számomra láthatatlan (hihetetlen) segítőket, jótevőket..- bár kevéssé hittem, az előírásoknak engedelmeskedtem… cserébe három kérést papírra vethettem és én kértem: hívjon fel minket a telek tulajdonosa, hogy a pénzünkért a területet mégis nekünk adja (azt sem tudtam, hogy telefonszámunkat tudhatja-e az az ember), kívántam gyermeket és az üzleti életemben sikereket. Elengedtem a jótevőket a megbeszélt időben és reméltem, hogy segítenek:-) És segítettek, megcsörrent karácsony után férjem telefonja, és a tulajdonos elmondta, a telket mégis Nekünk adja….ez volt hitem egyik fordulópontja:-) és persze mindent megadtak még, amit kértem…lett szép, egészséges gyermekem:-) az üzletben sikerem…de ennek már egy idő után nem örültem.
2011-ben építkezni kezdtünk a telkünkön. Brazíliai utazásunk pedig elindított a szeretet ösvényen….az üzleti életnek búcsút intettem és engedelmeskedtem az isteni vezettetésemnek. Tanultam és 33 évesen az emberek szolgálatára szegődtem, engedtem, hogy a Jó Isten irányítsa az életem, ami egyre boldogabb lett, egyre több csodát élhetek meg:-) Hála Istennek:-):-)
A második brazíliai utamon kaptam egy feladatot: emelj keresztet a telked végében, és tegyél mellé padokat, mint ahogyan itt a casaban… a kép előttem, kristály tiszta, remélem, hamarosan mindenki láthatja:-)
Egy következő brazíliai utazásom alkalmával félve kérdeztem meg a fő entitást, Loyolai Szent Ignácot, hogy vajon be tudjuk-e fejezni a házunk építését…fogunk-e itt élni? A válasza az volt, hogy számára legalább olyan fontos, hogy segítsen a házépítésben és abban, hogy majd itt éljek és segítsek tovább az embereknek…és ezt mondta még: Én vezettelek erre a helyre….veled voltam minden lépésednél… Nagyon meghatott az isteni gondviselés…:-)
A következő évben a nyári kánikulában gyermekeinkkel sátorozni jöttünk a házunk udvarára. Az esti tábortűznél különleges jelenlétet érzékeltünk mindannyian…a picikénk elaludt, a nagy mondogatta…Anya itt Valaki van….és ő is elaludt. Férjemmel néztük még a tábortűz fényét és mi is éreztük nagyon erősen a Jó Isten jelenlétét… egyszer csak…. egy fényes „füstgomolyag” (mint ami Jézus képeken a szívéből felénk árad) egyre közelebb jött, majd távolodott, majd ismét nagyon közel jött… férjemmel egyszerre kérdeztük bátortalanul…Te is látod? és igen mindketten láttuk és megszólítottuk, férjem kitette a kezét, az égnek emelve és megkérdezte: Atyám Te vagy? és a gomolyag odament bele a tenyerébe….élveztük némán, csendben, hálával a szívünkben a csodálatos isteni jelenlétet:-)
Most már tényként mondhatom, megadta a Jó Isten, hogy a nekünk szánt otthonban létezhetünk. A búcsú meditáción a kezembe tette azt a „makettet” amit a jelenés helyén kell elhelyeznem és ahol méltó helyen fogadhatom majd a hozzám bizalommal érkező embereket, csodálatos isteni teremtményeket, lelkeket:-) Téged:-)

Itt tud üzenetet írni számunkra:

7 + 15 =

Elérhetőségeink

Cím: 7020 Dunaföldvár, Szőlő u. 17.
E-mail: elysium.kozpont@gmail.com
Telefon: 06 30 906-32-87
Bejelentkezés: Telefonon előre egyeztetett időpontban!