A sorsunk olyan, mint egy gyönyörű szőttes a falon. Ez a szőttes, amit az Istenek és az Istennők gyönyörűen elkészítettek, velünk együtt, amikor még az isteni mivoltunkban léteztünk. Beleszőttük az életünknek a tervét, minden embernek az életterve benne van ebben a szőttesben. Amikor leszületünk, már nem tudatos bennünk az isteni terv, a szabad akaratunk által, teszünk különböző dolgokat, az egónk által vezérelve, ésszerű, racionális, világi, fizikai megnyilvánulásaink döntéseink vannak. Előfordulnak olyan döntések, tettek, amik nem illenek bele az eltervezett sorsba. Elkezdjük felülhímezni ezt a gyönyörű szőttest, mindenféle keszekusza szálakat csinálunk, belebonyolódunk helyzetekbe, ember társainkkal különböző szituációkat teremtünk, amiből aztán nehezen találjuk meg a kiutat, mert ahogy a szőttes szálai összegubancolódnak, kereszteződnek. Elkezdik eltakarni azt a gyönyörű szép mintát, ami a sorsban vállalt feladat. A karmaoldó szertartás abban segít, hogy ezeket a kusza szálakat, ne elvágjuk, (mert hogyha ezeket a szálakat elvágjuk, akkor az élethez fűződő viszonyunkat vágjuk el) hanem ezeket a kusza szálakat kibogozzuk. Elkezdjük úgy kivenni az éppen aktuális probléma szálait és olyan szépen behelyezni a sors gyönyörű szőttesébe, hogy azzal elősegítsük és támogassuk a sors beteljesítését, és a sorsban vállalt feladat megvalósítását. A karmaoldó szertartásnak az a lényege, hogy az önmagad felismerésének folyamatát, az öntudatra ébredést el tudjuk indítani az életedben. A karmaoldás célja felszabadulni a gátló, akadályozó tényezőktől, tisztán rálátni a saját élet mozgatórugóira, elakadásaira, tetterőt és bátorságot nyújt a döntések meghozatalához és a megérzések megvalósításához. Ezt a szőttest csak a teremtésében résztvevő Istenek és Istennők engedélyével és segítségével lehet feloldani, az ő végtelen szeretetük által.

Korszakváltó emberiség vagyunk, különleges fejlesztő időszak kezdődött el. Az emberek tudatra ébredésének folyamata zajlik, amelyhez minden ember tudatos fejlődésére szükség van. A szertartásra kérek szépen fényképet a hozzátartozókról, azokról a személyekről, akik az életedet megnehezítik. Érdemes szülőkről, nagyszülőkről, gyerekekről és minden olyan emberről fényképet hozni, akivel még nem sikerült a teljes elfogadás, megbocsátás és türelmes szeretet állandó megvalósítása. A karmaoldó szertartás nekik is segíti, könnyebbé teszi a földi fizikai életet.

Amennyiben személyesen nem tudsz eljönni, (mert még ebben is akadályoz az élet, hogy a karmáidtól meg tudj szabadulni) akkor küldd el e-mailben a fényképeket, jelezd felém a kérésedet, megbeszéljük a részleteket.

A következő karmaoldás időpontját az eseménynaptárban találod.