7 évvel ezelőtt ezen a csodálatos őszi napon érkezett meg a szivárványhídon keresztül Tanítómesterem. Megadtam magam az isteni kérésnek, átadtam magam a születés folyamatának, átadtam magam az isteni szent akaratnak, vállaltam a földi küldetésemet. Az ember 7 éves periódusokban fejlődik, változik. Valóban, tapasztalatból mondhatom ezt, visszatekintve az elmúlt 7 esztendőre.

Mielőtt gyermekem fizikai valósággá vált az életemben, megkért, vállaljam a földi küldetésemet, engedjem meg, hogy az történjen, aminek az isteni terv szerint történnie kell. Legyőztem önmagam, a bennem lévő kételyt, félelmet, bizonytalanságot és bátran, igaz hittel ráléptem az isteni segítők földi útjára. Rengeteg ember keresett meg problémájával, betegségével, nehézségeivel és szájról szájra terjedt a hír: van lehetőség a változásra, gyógyulásra és fejlődésre. Így egyre több embernek segíthettem.

Gyakori probléma, amivel megkerestek: nem sikerül a gyermekáldás, már mindennel próbálkoztunk, egészségesek vagyunk mindketten….de valamiért nem sikerül. Kudarcot megélt nők és férfiak kerestek meg azzal a reménnyel, hogy sikerül végre a közös vágyuk: gyermekük születik. Hiszem azt, hogy minden gyermek Isten ajándéka. Tudom, hogy lehetséges minden nő és férfi számára, hogy megélhesse a szülővé válás csodáját. A kezelések során feltártuk az okot, ami akadályozta a gyermek megérkezését, elindult a változás és valósággá vált a várakozó családok életében a valódi csoda. Megszületett az egészséges, angyali gyermekük.

Ezek a csodák mindig megszólították a szívemet: „Írd le, adj reményt az embereknek, mutasd meg azt a fénnyel teli utat, amin elindulva megérkezik a vágyott gyermek és a valódi csoda a földi életbe.” Megtapasztaltam, a Jó Isten számára nincsen lehetetlen. Nincsen lehetetlen helyzet, megoldhatatlan nehézség, csak tudni kell kérni és elfogadni, ami egy megtanulható, örömteli folyamat. Az újabb és újabb bizalommal hozzám forduló nők és férfiak nem hagyták elaludni bennem az isteni inspirációt és kérést, hogy írjak ezekről a csodákról. Elfogadtam az isteni kérést és engedelmesen cselekedtem. Elkeztem írni, majd újra és újra folytattam, amíg el nem készült….

Elkészült, megszületett az Égből pottyant gyerekek, Tanítómesterek című könyvem, ami egy reménysugár, különösen a gyermekre vágyakozó párok számára. Reménysugár minden ember számára, hiszen mindannyian voltunk egyszer gyerekek…. Minden ember Isten ajándéka, hogy mit is kezdenek a szülők és a világ az ajándékkal…a gyermekkel…Áldás vagy teher? Arról szerintem mindenkinek megvan a saját, személyes története.

Szívem minden szeretetével kívánom, hogy ez a reménysugár megérintse a szívedet, feloldja mindazokat a fájdalmakat, félelmeket, aggodalmakat, keserűség és szeretetlenség érzést benned, ami éppen most gyógyulásra és tisztulásra vár. Hidd el, minden lehetséges… Csodák pedig napjainkban is léteznek…Hiszem, hogy Te is megélheted….