Kristály- és fényterápia

A kristályterápia elsődleges célja az emberi testet körülvevő aura és az energetikai központok (csakrák) harmonizálása, feltöltése a megfelelő energiaszintre. A Brazíliából származó hegyikristályok finoman, kézzel csiszoltak és kialakított csúcsa képes arra, hogy a csakrákon keresztül segítse a test, lélek, szellem harmonizációját.

A csakrák biológiai funkciójukban kapcsolódnak a fizikai test megfelelő testrészeivel, belső elválasztású mirigyrendszerével és az idegekkel. Ezen kívül pszichológiai funkciót is ellátnak.

Abban az esetben, amikor a csakrák töltöttségi szintje nem megfelelő, vagy bizonyos csakrák túl, míg mások alul működnek nagy valószínűséggel letörtséget, depressziós hangulatváltozást, betegséget érezhet magán az ember.

A kristályágy használata ezekben az esetekben kimondottan ajánlott, hiszen a fényterápia által megnyitja a csakrákon belül azokat az energiacsatornákat, melyeknek szüksége van segítségre. A terápiás folyamat során nyugalom árasztja el a testet, ismét normalizálódik annak működése, a biológiai szervek funkciójuknak megfelelően kezdenek el működni.

Az aura csakráinak fő feladata, hogy vitalizálja az egyes energiatesteket, így a fizikai testet is, valamint, hogy biztosítsa az aurarétegek közötti energiaátvitelt. A csakrák egyfajta energiatölcsérek (energiát szívnak fel az Egyetemes Energiamezőből, Kozmoszból, a Teremtőtől), melyeken keresztül fizikai testünk energiát kap, illetve, ha bizonyos energiákból többlet keletkezik, akkor a csakrákon keresztül adjuk tovább a felesleget környezetünknek. Ebben az esetben vidámnak, kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat.

Javasolt időtartam: 20 – 40 perc

A kristályágy használata várandósok és gyermekek számára is ajánlott.