Az Égből pottyant gyerekek Tanítómesterek című könyv olvasóit kérdeztük. Négy kérdésre vártunk választ:

 1. Milyen minőségben olvasod a könyvet? (édesanyaként, nagymamaként, gyermekre vágyódóként stb.)
 2. Milyen érzés olvasni a könyvet?
 3. Mit értettél meg, vagy miben segített neked a könyv?
 4. Kinek ajánlanád?

Megható volt a sok visszajelzés, ezekből idézünk most.

Andi véleménye:

 1. Mint édesanya olvastam.
 2. A könyvet olvasni felszabadító.  3-4 oldal olvasása után teljesen a hatása alá kerülök, minden sokkal szebbnek tűnik az életben.
 3. Az életem (életeim) nagyon sok eseményét tisztábban látom: a szüleimet (miért őket választottam), a gyerekeim érkezését (mire is tanítanak, hogyan váltam jobbá általuk), és a saját felelősség megértését a saját életemmel kapcsolatban.
 4. Minden olyan léleknek ajánlom, aki szeretné jobban megérteni a testet öltő isteni fénylény misztériumát, és aki arra vágyik, hogy a múlt traumái tisztuljanak bennen. Mert mindannyian voltunk egyszer gyerekek.

 

Rózsa története:

 1. Gyermekre vágyóként
 2. Megnyugvást éreztem a mű olvasása közben.
 3. Felnyitja a szemünket arra,hogy IGENIS fontosak vagyunk ebben a világban. Arra vagyunk hivatottak, hogy fejlődjünk ès hirdessük a SZERETETET igéjèt!

A babavárás nehézségei komoly lelki problèmàkat okoz. A könyv tanulmànyozàsa ad lelki erőt ès hitet ahhoz,hogy mi mièrt van. Már nem nehézségként élem meg a babavárás gondolatát, hanem úgy gondolok rá mint egy tanulási folyamatra!

 1. Mindenkinek, aki törekszik az önmegvalòsìtàs felè!  A könyvet a kezelèssel pàrhuzamosan ajànlom!

 

Timi véleménye

 1. Milyen minőségben olvasod a könyvet? (édesanyaként,
  nagymamaként, gyermekre vágyódóként stb.) Édesanyaként (egyenlőre <3 )
 2. Milyen érzés olvasni a könyvet? Minden mondata nekem szólna, minden pillanat egy csoda amit az olvasásával töltök. Van hogy csak hagyom hogy ott nyíljon ki és olvasom el azt a verset ami éppen elém tárul. Minden meditálás után kérek egy segítő gondolatot. Hála és megnyugvás járja át az embert.
 3. Mit értettél meg, vagy miben segített neked a könyv?
  (ameddig eljutottál benne) Mindig segít megérteni, elfogadni, hogy jó anya vagyok. Meglássam, hogy a gyermekem azért választott, hogy tanítson. Egy bölcs aki az én csapongó lelkem megtanítsa. Az önzetlen szeretet.
 1. Kinek ajánlanád? Mindenkinek, ha mégis valakinek kell akkor MINDENKINEK 🙂 

Timivel a gyermeke születése után találkoztam először. Hatalmas traumát cipelt, gyermeke koraszülött volt. Rengeteg aggódás és nehézség kísérte a gyermek megérkezésének folyamatát, ezeknek a traumáknak a feloldását végeztük a kezelések alkalmával.

Orsi visszajelzése:

Ez az írás maga a CSODA! Szívből Gratulálok hozzá! És bízom benne hogy nagyon sok gyógyulni vágyóhoz el fog jutni. A férjem is el fogja olvasni utánam.

Orsi legfőbb vágya, hogy természetes úton, égi áldásként élje meg a gyermeke fogantatását. Már 3 gyönyörű, egészséges gyermek édesanyja, akik orvosi segítséggel tudtak megérkezni a földi világba. Szívemből kívánom és a kezelések alkalmával azon munkálkodunk, hogy megtörténjen életükben a valódi csoda, a nőiesség teljes gyógyulása.

 1. Milyen minőségben olvasod a könyvet? (édesanyaként, nagymamaként, gyermekre vágyódóként stb.)
  Édesanyaként és gyermekre vágyódóként
 2. Milyen érzés olvasni a könyvet?
  Csodálatos érzés. A gyönyörű szeretetteljes üzenetek azonnal gyógyítják a múltbeli sebeket és a jelenlegi életet.
 3. Mit értettél meg, vagy miben segített neked a könyv? (ameddig eljutottál benne)
  Teljesen átértékeltem a jelenlegi anyaságomat és a kapcsolataimat, igyekszem sokkal nagyobb szeretettel viszonyulni a gyerekekhez és a férjemhez. Hálával, szeretettel, igaz hittel élni, vagyis ezt az irányt magam előtt látni, és erre elindulni. A következő várandósságomat a könyvben olvasható égi üzeneteknek, a személyes üzeneteimnek és a hozzánk készülő kis lélek tanításainak köszönhetően, teljesen máshogy, tudatosan szívből kapcsolódva szeretném megélni. És biztos vagyok benne, hogy ez a babára, rám és a család többi tagjára is csodás hatással lesz.
  És egy fontos felismerés a női mivoltonmal kapcsolatos jelenleg is gyógyítás alatt álló dolgok miatt. Valamelyik szulo(apa) és a nagyszülők, dedszülők (apai vonal) csalódottsága a gyermek nemét illetően. Ez nagyon megfogott még némi fájdalmat is érzek, ezért biztosan gyógyításra szorul.
  Szoval felismerésekkel is gazdagodtam. A könyv felénél járok kB. A szöveges részeket végig olvastam mert kíváncsi voltam, most pedig olvasom az égi versikekkel együtt. Így együtt gyógyít csak igazán.
 4. Kinek ajánlanád?
  Igazából mindenkinek. Mert mindenkinek az életében van vagy lesz valamilyen kapcsolata gyermekkel,akire a könyv üzeneteinek a hatására teljesen más „szemmel” fog nézni. Édesanyáknak, Édesapáknak, leendő szülőknek és nagyszülőknek mindenképp. De azt kívánom, hogy a lehető legtöbb emberhez jusson el, mert csodás gyógyulásokat fog eredményezni a szívekben.

Éva gondolatai:

A könyv olvasása lelki békét, nyugalmat teremt bennem. Olvasás közben a hangodat hallom.

 1. Édesanya és nagymamaként olvasom a gyönyörű verseket, történeteket és tanításokat.
 2. A lelkemnek simogató, békét, megnyugvást ad minden sora.
 3. A gyermek vállalásaim örömteliségét és persze másod szülött gyermekem megszületésének fájó, éles harcát, amit az apjával, volt férjemmel vívtam. Ő mindenáron ragaszkodott ahhoz, hogy vetessem el a picit. Az indok az volt, hogy ö nem tervezett csak egy gyermeket. Én pedig mindvégig ragaszkodtam az én picikémhez. Az abortusz hála istennek elmaradt. Édesapám vetett véget a vitának. A sors fintora, hogy miután egyedül felneveltem ki iskoláztattam őket, kezdtek értékes felnőtté válni nagyon büszke lett a fiaira. Bízom benne, hogy megvilágosodom a miértekről.
 4. Olyan pároknak ajánlom, ahol a szülői pár között nincs összhang ezen és az élet más területén. Ahol az egyik fél vacilál, bizonytalan a szülői feladatok ellátásában a felelősségben, ami egy életre szól. Általában ezt a férj részéről tapasztalom.

Hálásan köszönöm, hogy olvashatom értékes soraidat és gyönyörű verseidet.

A Fény ragyogása kísérjen minden pillanatban! Kívánom, hogy nagyon sok fényt és szeretetet sugárzó angyal lélek érkezzen közénk a Te segítő tisztító fényenergiáddal.

Isten Áldása kísérjen fény utadon!

Betty véleménye:

 1. Édesanyaként olvasom. Kár, hogy annak idején, amikor gyermeket szerettünk volna, még nem volt a könyved.. lehet, hogy lelkileg könnyebben viseltem volna azt az időszakot.
  Azóta azonban lett 3 gyönyörű gyermekünk.
 2. Csodálatos érzés olvasni a könyvedet, rengeteg reményt adsz a leendő Anyukáknak!
 3. Érthető a könyv számomra, mivel pár éve ilyen témájú könyveket olvasok. Érdekel ez a téma és szeretek benne elmélyülni.
 4. Mindenkinek ajánlom a könyvedet, akit foglalkoztat a kérdés: Honnan jöttünk? Főleg azoknak a leendő édesanyáknak, akik valamilyen kapaszkodót keresnek a gyermekért folytatott „küzdelmükben”.

Erőt tud adni az, ha olyanokról olvasol, akiknek sikerült!

Edit története

Az én tanítómesterem egy 16 és fél éves kamasz fiú, aki kettő méhen kívüli terhesség és a  második lombik  beültetés után egészségesen született.

Mivel a gyermekvállalásunk nehezített volt,nemcsak érzelmileg, hanem  fizikailag is kimerített, megviselt: megküzdöttem a sikertelenség-, a kudarc-, és szégyen érzéssel, a depresszióval; nehezen éltem meg a rengeteg orvosi és művi  beavatkozást, erőszaknak éreztem.  Nagyon sok bántást, kellemetlen és tolakodó megjegyzéseket kaptunk a kilenc év alatt, amíg küzdöttünk.

Milyen érzés olvasni a könyvet? A szavak: szelídség, szeretet, öröm, megkönnyebbülés és sóhaj.

Számomra megkönnyebbülés, hogy van másik út a gyermeket váró pároknak szelíd segítséggel, szeretettel tervezni, családot alapítani; és egy sóhajjal elengedni a mi történetünket.

És ez az út a bátraké, akik szembenéznek magukkal, egymással, a családtagjaikkal, múlttal  és jelennel.

Nelli véleménye:

 1. Milyen minőségben olvasod a könyvet? (édesanyaként, nagymamaként, gyermekre vágyódóként stb.)
  Édesanyaként
 1. Milyen érzés olvasni a könyvet? Felemelő .
  Szeretettel és hittel telik meg a szívem
 1. Mit értettél meg, vagy miben segített neked a könyv? (ameddig eljutottál benne)
  Azért születünk a földre , hogy tapasztaljunk és beteljesítjük  Isteni tevünket a test-lélek-szellem egyensúlyában. Én olvasás közben mély hitet és nagy boldogságot éreztem, úgy érzem haladok a sors utamon.
 2. Kinek ajánlanád?
  Minden embernek, kinyílnának a szívek a szeretet és hit felé.

A könyvben további történeteket olvashattok a szülőkről:

Fodorné Kövics Beáta   E-mail: elysium.kozpont@gmail.com   Telefon: 06 30 906-32-87    Elysium Spirituális Központ