A hirtelen változó energiák és a káosszal teli világ a mentális immunrendszert gyengíti. A hírekben arról nem tájékoztatják az embereket, hogy a „láthatatlan” vírussal szemben a „láthatatlan” energia burokban, az aurában sokat tehetünk önmagunk teljességéért, az egészségért. A lelki erőkre most hatványozottan szükség van. A mentális védelem az aura szemmel nem látható részében növelhető rendszeres meditációval, imádsággal, lelkigyakorlatokkal. A lelkigyakorlatok megtanítottak az évek során arra, hogy vannak helyzetek, amikor „ellen kell tartani” a saját lelki erőink megerősödése érdekében. A fizikai világ útvesztőjéből tudatosan szükséges a lélek és szellem irányába fordulni, hogy a teljesség állapotát megtartsa az ember. Hatalmas erők csapnak össze körülöttünk, a fény és sötétség harca zajlik a világban. Tudatos döntésre van szüksége az embereknek, teljes felelősséget gyakorolva. Te mit választasz? Vagy mit szeretnél választani? (ha lenne elég bátorság, elszántság, kitartás, hit önmagadban, a világ jóságában….)

A szívemben itt van a hívás, hogy legalább az online térben találkozhassunk:

  1. november 26. 17.00 Karácsonyi lelkigyakorlatok

Minden évben november 26-tól elindulunk önmagunk irányába, hogy megtisztuljunk advent heteiben: fizikai, lelki és szellemi szintjeinken, felkészülve az újjászületés csodájára. Az idei évben is szeretném ezt megtartani, hiszen most kiemelten szükség van a belső lelki erőkre. A lelkigyakorlatok támogatnak az önismeret igaz útján az előrehaladásban, a rendszeresen végzett feladatok pedig ritmust adva, az étertestet vagy élettestet erősítik meg, ami az elsődleges védelmi burok a fizikai testünk körül. Önmagad felismerésével képes vagy a berögzült téves mintákon, szokásokon is alakítani. A célunk a lelkigyakorlatokkal, hogy jászollá változzon a szívünk és a kis Jézus megszülethessen a szívünkbe, hogy áldozatkész szeretetével irányítson minket az életünkben. Hiszem, hogy az erők összeadódnak és egy kis csoport tudatos, szeretettel és fénnyel teli tevékenysége is segítség a világunk, Földünk az emberiség felemelkedésének folyamatában. A lelkigyakorlat nem ér véget karácsonynál, hanem a szentestére vonatkozó rituálét és a 25-től kezdődő 12 szent éjszakákra is tartalmaz lelki erőket növelő feladatokat, amivel lelkileg a következő év energetikájára tudsz hangolódni, letisztítva és elengedve az idei év nehézségeit.

 

A lelkigyakorlaton való részvételedet a www.spiritualiskozpont.hu  honlapon tudod jelezni: A karácsonyi lelkigyakorlatok a webáruházban tudod kifizetni. Fizetési határidő: november 26. 13.00.

17.00 előtt küldök egy linket, amihez tudsz kapcsolódni és vissza tudod nézni időről időre a felvételt, amikor szükségét érzed. A  karácsonyi lelkigyakorlatok munkafüzetet pedig letölthető formában megkapod.

 

A közösen végzett meditáció szintén fontos és nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a világban a láthatatlan szellemi erők győzedelmeskedjenek. Hiszek a szeretet és fény győzelmében.

November 30. 17.00 Tisztító, gyógyító meditációt tartok ONLINE

A telihold erejét és a holdfogyatkozás tisztító energiáját kihasználva a lelki, érzelmi tisztulási folyamatokat, az elengedést támogatja ez a meditáció. A Hold mindig a női erőket és minőséget tisztítja (ami minden emberben van), növeli az elfogadás erejét az életünkben. A Föld és az emberiség gyógyulását, a káoszon való felülemelkedést a női energiák, a feltétel nélküli ősanyai szeretet elfogadása, befogadása tudja elősegíteni. Támogatnak minket ezen az estén a Hold angyalai és az Istennők végtelen, felelmelő szeretete.

Találkozzunk az online térben:

Webáruházban tudod kifizetni a Tisztító, gyógyító MEDITÁCIÓ ONLINE terméket, fizetési határidő: 2020 november 30. 13.00.

17.00 előtt megkapod a linket, amit szintén meg tudsz hallgatni később is.

Hiszem és tudom, hogy azért születtünk most ebben a nehéz időben a Földre, mert van bennünk elegendő erő, szeretet és fény, hogy előre mozdítsuk az emberiség felemelkedésének folyamatát. Végtelenül hiszek benned és tudom, hogy a felemelkedés folyamata egy közös, jól megkomponált, isteni terv szerinti csapatmunka. Tudd, Rád is nagy szükség van. Porold le magadról mindazt, ami a fényed ragyogását tompítja és áraszd magadból a szeretetet és fényt a világba.

Végtelen szeretettel és hálával: Fodorné Kövics Beáta

 

Építsd fel az ÚJ FÉNYRUHÁDAT 2024.06.20. meditáció felvétele

Építsd fel az ÚJ FÉNYRUHÁDAT 2024.06.20. meditáció felvétele