Elkezdtem a belső, egyéni munkát ezzel kapcsolatban, még beszélni sem nagyon tudtam róla.

A csodákkal határos gyógyulások esetén folyamatosan erősödött a belső hang...Szükség van erre a helyre.

Akkoriban Pakson éltünk, ott segítettem az embereket, de már építkeztünk Dunaföldváron.

Terveinkben az szerepelt, hogy kialakítunk a házunkban egy kezelésre alkalmas helyet, ahol fogadhatom a hozzám forduló embereket.

 

 

 

 

  1. Megkezdtem lelkigyakorlatos csoportok vezetését húsvét előtt, Loyolai Szent Ignác és Jézus végtelen szeretetével, biztatásával. Az első csoporttal, akik a sorsuk valódi útját keresték az életükben, azt a feladatot kaptuk - szintén az isteni terv részeként - : „Hozzátok létre az Elysium Spirituális Egyesületet”. Legyen egy szervezett forma, ahová csatlakozhatnak az útjukat kereső földi vándorok. Komolyan vettük az isteni kérést.

 

 

 

 

2020 Hangmasszázzsal bővült a lehetőségek köre: Fodor Péter okleveles hangmasszőr vezetésével csoportos hangfürdőn vagy egyéni hangmasszázson lehet tisztulni, relaxálni, a fejlődési úton haladni.

Gyere csatlakozz hozzánk és éld meg a CSODÁT.

Szeretettel: Fodorné Kövics Beáta

 

 

 

 

Az Elysium Spirituális Központ létrehozásának gondolata 2014-ben érkezett meg a szívembe, a Rám bízott isteni terv részeként. Folyamatosan hallottam a belső isteni hangot: Rád van bízva, a Te feladatod létrehozni az Elysiumot.

Utánanéztem, mit is jelent az Elysium: görög eredetű szó, Istenek által kedvelt hely, az Istenek kegyeltjei kapnak itt helyet.

Az elysiumi mezők kifejezés pedig a boldogok mezeje, az örökkévalóságig élvezhető boldogság helyszíne.

 

 

 

 

 

2015 nyár óta Dunaföldváron élünk és valóban egyre gyakrabban fordultak hozzám segítségért az emberek: egyéni kezelésre vagy meditációra.  

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. áprilisában megszületett, megalakult az Elysium Spirituális Egyesület, amit a szeretet köteléke hívott életre és tart össze. 15 angyaltársammal alapítottuk meg az Egyesületet és feladatként tűztük ki, hogy az Elysium Spirituális Központot létrehozzuk és működtetjük. Azóta folyamatosan lehet hozzánk csatlakozni. Elkezdtük az isteni terv megvalósítását az Elysium kert kialakításával, 2020 tavaszán kettős keresztet állítottunk és az isteni terv folytatódik...

  

 

 

 

 

 

Aktuális eseményeink:

2024 július

hét ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
  • Egyiptomi Újév Ünnepe
20
21
22
  • Hangfürdő és Meditáció Mária Magdolna áldásával
23
24
25
26
27
28
29
30
31