Személyes történetem

Kedves Földi Vándor!

Fodorné Kövics Beáta vagyok. Azzal a céllal születtem a Földre, hogy a felejtés állapotából visszaemlékezzek életem tervére és rátaláljak a fény és szeretet útjára. Arra a fejlődési útra, ami minden ember számára a tökéletesedés útja a „Krisztusi Út”.

Az életfeladatom fontos része, hogy segítsem az embereknek megtalálni önmagukban a fényt és szeretetet, a problémáinak, betegségének, földi nehézségeinek kiváltó okait. 

Földi szolgálatomban a Teremtő Szent akaratát tartom a szívem középpontjában, az emberekben pedig keresem a bennük élő istent, azt az isteni lényt, aki képes meggyógyítani önmagát, végigjárni és beteljesíteni földi útját, képes megtalálni önmagában minden ember az élete értelmét, azt az életfeladatot, aminek betöltésére csak Ő hivatott.

1979. április 30-án születtem néhány betervezett, megoldásra váró feladattal „Pogányként” nőttem fel, a tinédzser éveimben barátnőm ismertetett meg az imádkozás erejével. Problémáim megoldásához Isten segítségét kértem és megkaptam:-) 17 évesen saját kívánságomra lettem megkeresztelve.
Szociális munkás, mentálhigiénés szakirányú diplomát szereztem, hogy segítséget nyújthassak más embereknek. Diplomamunkámat a pszichoszomatikus betegségekről írtam. (2002). Azonnal „szolgálatba” álltam egy iskolába, ahol hátrányos helyzetű fiataloknak és családjaiknak segítettem. Nagyon fárasztó feladat volt, hiszen a saját erőmet használtam. Itt ismertem meg férjemet, akivel 2007-ben összeházasodtunk – az angyalok is velünk ünnepeltek.

Az anyagi, racionális világban jól eligazodtam, szorgalmasan és kitartóan dolgoztam, sikeresnek mondhattam Magamat, mégsem éreztem a teljességet…valami hiányzott.

2009. január 30-án megszületett Péter fiúnk, aki hatalmas változást és átalakulást hozott az életünkbe. Nagyon sok mindent másként kezdtem el nézni és egyre erősebb lett bennem a kérdés: Mi a dolgom a világban? Miért vagyok itt? Van-e értelme a földi életemnek. Hiába voltam sikeres, hiába született meg a várva várt gyermekem, mégis valami nagyon hiányzott… Elindultunk férjemmel a spirituális úton, tanultunk, utaztunk, fejlődtünk, mígnem megtaláltam az életem igaz értelmét, hogy abban segítsem az embereket, hogy a jóság, a szeretet, a béke és a fény növekedni tudjon az életükben, össze tudjanak kapcsolódni istni lényükkel és a teremtő szent akarattal, vagy hívhatom ezt az isteni tervnek is, aminek megvalósítását minden földön élő ember eltervezte magának. Mikor letér valaki az útról, különböző problémákkal találja szemben magát, amik jelzik számára azt, hogy nem a helyes, számára kijelölt úton halad az élete.

Mindenki más okból keres fel: egészségügyi problémák, párkapcsolati, kapcsolati nehézségek, munkahelyi problémák, új munka – életfeladat keresése, spirituális útmutatás, anyagi bőség tisztítása, karrier, gyermekáldás kérése és ahány ember, annyiféle élethelyzet. Minden embertől, családtól nagyon sokat tanulok és a kezelések által a fenti világtól rengeteg tanítás és útmutatás érkezik. Ezeket elkezdtem leírni és előadások formájában – végtelen szeretet jelenlétében – átadom az érdeklődő, tanulni vágyó embereknek. Az esetek nagy részében csodálatos, meglepő és szinte „hihetetlen”, pozitív változások történnek.

2013. november 3-án megszületett Dániel gyermekünk:-) Végtelen békét, szeretetet és örömöt hozott a családunkba. Születését nemcsak a családunk, de a pécsi klinika is különleges esetként, csodaként élte meg.

2014 októberében újabb lehetőséget kaptam az „élettől” megvásároltam és az emberek „szolgálatába” állítottam a brazíliai Casa 386-os számú kristályágyát. Egy kristály és fényterápiás készülék, mely a csakrákat megvilágítva csodálatosan tisztítja az aurát, segíti az ellazulást és tökéletesen tisztítja az energetikai blokkokat. Kezeléseim ezáltal hatékonyabbá váltak, a problémák mély gyökereit az OKOT segít feltárni, elfogadni és tisztítani.

2016. augusztus 15-én kisasszony havának Nagyboldogasszony napján megszületett angyali kislányunk, Fanni. Végtelen szeretetet hozott családunkba és a világba. Csillaggal a bal szemében sugározza a szeretetet. Születése után első levegőzése alkalmával egy galamb szállt a babakocsijára és őrizte az álmát.

2017 nyarán újabb csodák történtek velem. A kezelések alkalmával, míg a kliensek pihentek a kristályágyba és áramlott a szeretet energia bennük és körülöttünk, nekem írnom kellett. Égi üzenetek érkeztek és érkeznek a mai napig a „Sors” könyvéből. Azóta is minden kezelés alkalmával személyre szabott útmutató verset írok, ami segíti a döntést, a gyógyulást, a spirituális fejlődést minden ember számára. Mindenki érzi, hogy éppen akkor, éppen neki szól az adott útmutató égi üzenet, az életük könyvéből egy részlet, ami hatékonyan segíti előrelendíteni, helyes irányba fordítani életük kerekét.

Folyamatos fejlődés és tanulás az életem. Főiskolás korom óta vonzott a Meseterápia. Gyermekeim tudatos nevelése indított el a Ligetszépe Meseterápiás Módszer irányába 2016-ban. A valódi mese, a szellemi világból érkező hír egy csodálatos hidat épít a földre érkező gyermekek számára. A terápiás módszer csodálatosan működik felnőttek és gyermekek életében egyaránt. Az önismereti utamon fontos állomás volt ez a tanulási folyamat. 2018-ban megkaptam a végzettségemet igazoló tanúsítványt és Isten áldását a meseterápiás munkához is.

2018 májusában Egyiptomba utaztam spirituális zarándokútra. Nagy hatással voltak rám az ott átélt energiák. Évek óta éreztem a hívást, vigyem el a fizikai testemet, hogy a szellemem visszaemlékezzen ősi tudására, összekapcsolódjak az ősi gyökereimmel. Hatalmas csodát éltem át, amikor egy beavatási energia megérintett az egyik templomban. Érzem, hogy újra és újra érdemes lesz visszatérnem az ősi energiák csodás világába, melynek erejével egyre hatékonyabb és intenzívebb segítséget tudok nyújtani a hozzám érkező emberek számára. Folyamatosan érzem, hogy feltárul a bennem lévő ősi bölcsesség, mely nagy áldás a hozzám segítségért forduló emberek számára.

Hálásan köszönöm férjemnek és gyermekeimnek támogató, biztató szeretetüket, elfogadásukat, hitüket, bizalmukat és végtelen türelmüket:-)

Hálásan köszönöm Atyám, hogy minden pillanatban Te formálsz, fogod a kezemet és vezeted életemet.

Aktuális eseményeink:

2024 június

hét ked sze csü pén szo vas
1
2
3
4
5
6
  • 7 szirmú lótusz Merkaba tanítás, A gyógyítás ősi művészete 2024.06.06-07.
7
  • 7 szirmú lótusz Merkaba tanítás, A gyógyítás ősi művészete 2024.06.06-07.
8
  • Gyógyítók útja 1.
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
  • Hangfürdő, meditáció
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30