12 szirmú lótusz MER-KA-BA tanítás 2024.03.21-22. Dunaföldvár

70 000 Ft

2024.03.21-22. Dunaföldvár 12 szirmú lótusz mer-ka-ba tanítás az Istennők áldásával és beavatásával. Eljött az idő, hogy életed irányítását a kezedbe vedd és urald a saját életedet, energiameződet. Aktiváljuk a körülöttünk lévő merkaba mezőt, engedjük kinyílni a szívben rejlő képességeket, felismerjük a szívben rejlő végtelen erőt, gyakorlatban alkalmazzuk az isteni bölcsességet. A szívtudatosság ébresztő rituáléval és testi gyakorlásokkal segítjük az elméleti tudás beépítését az életedbe.

Kategória:

Leírás

A 12 szirmú lótusz merkaba tanítás a szívben rejlő képességek felébresztésében támogat. A képzés első hat állomásán, beavatásán haladunk szívünk középpontjának irányába a tavaszi napéjegyenlőség előtti hétvégén, ami különösen alkalmas arra, hogy életed irányítójává válj. Indulj el szíved szeretetének útján, a Merkaba meződ tudatos fejlesztésének útján. Nyisd ki szívedet Ízisz Istennő, Mária Magdolna, Hathorok, a szíriuszi és plejádi fénylények kozmikus támogató energiájának befogadására. A szív tisztulásának folyamatához a Tejút tisztító kozmikus, sorsútra emelő erejét használjuk fel.

A szív útja, a szeretet útja. A szív igazsága vezet el a teljes szabadság állapotába.

A szívben rejlő képességeidet aktiválja ez a képzés: hatodik érzék, intuíció, telepátia és a gyógyító szeretet áramlását fokozza.

Beavató, tisztító energiákban részesülsz a tejút sorsútra emelő erejével. Ezért a beavatások előtti 3 napban kerüld a hús ételek és az alkohol fogyasztását, hogy a legfinomabb energiákat is be tudd fogadni.

Indulj el a szeretetben való újjászületés útján:

  1. Belépés a szív terébe, szív szerinti élet (Mária Magdolna tanításai)
  2. A szív teremtő ereje, szerelem ereje
  3. Megbocsátás végtelen ereje, a krisztusi út a megvilágosodás ösvénye (Mária Magdolna, Mária ereje)
  4. Önmagad szeretete, a szárnyak kibontása: alsó csakrák erősítése irányított légzés és „energiamunka” (Ízisz)
  5. Önmagad szeretete Felső Csakrák megtisztító légzése, energiamunkával való megerősítése
  6. Felelősség vállalása, energetikai határok kijelölése, isteni védelem aktiválás

A 12 szirmú lótusz további 6+1 szirmának kibontására 2024. szeptemberében kerül majd sor (az őszi napéjegyenlőség előtti hétvégén). Addig gyakorolni tudod és elmélyíteni magadban a beavatáson átélt tanításokat.

Végtelen szeretettel várlak a beavatási ÚT-ON: Fodorné Kövics Beáta