Akció!

12 szirmú lótusz MERKABA tanítás 2024.09.21-22.

55 500 Ft

12 szirmú lótusz mer-ka-ba tanítás az Istennők áldásával és beavatásával. Eljött az idő, hogy életed irányítását a kezedbe vedd és urald a saját életedet, energiameződet. Aktiváljuk a körülöttünk lévő merkaba mezőt, engedjük kinyílni a szívben rejlő képességeket, felismerjük a szívben rejlő végtelen erőt, gyakorlatban alkalmazzuk az isteni bölcsességet. A szívtudatosság ébresztő rituáléval és testi gyakorlásokkal segítjük az elméleti tudás beépítését az életedbe.

Kategória:

Leírás

Haladunk tovább a szívünk útjának irányába az őszi napéjegyenlőség egyensúlyt teremtő energiaterében. A szív útja, a szeretet útja, a valódi szabadság élményét tudja adni a földi ember számára. A 12 szirmú lótusz merkaba tanítás második 6 beavatási állomása következik:

7. Felelősség vállalása, határok kijelölése, az isteni védelem aktiválása

8. Alázat, tisztelet gyógyulása a gyakorlatban

9. Ízisz tanítása a teljesség felé vezető úton, a tudat tágítása

10. Ízisz Istennő tanítása a szeretetben való teljes átalakulás folyamatáról

11. Belépés a végtelen öröm állapotába, az élet élvezetével, a jelen pillanat éber és boldog megélésével

12. Isteni bölcsesség elérése és lehorgonyzása a földi életedbe

Van még egy 13. állomás, a megérkezés a teljes EGYség élményébe…

A legfinomabb istennői energiák befogadása érdekében kérlek ne fogyassz húst, alkoholt a képzést megelőző 3-5 nap során.

Elsősorban a tavaszi kurzuson részt vevőket várom végtelen szeretettel. Ha nem voltál jelen a tavaszi képzésen, mindenképpen személyes konzultációra van szükség.