Lelkigyakorlat ONLINE 2022.02.02. 17.00-18.30 Az önismeret igaz ösvényén

10 000 Ft

Szívem végtelen szeretetével ajánlom Neked – kedves Úton lévő – ezt a 80 oldalas lelkigyakorlat gyűjteményt. Azzal a tiszta szándékkal, hogy az isteni erőből merítkezve képes legyél megváltoztatni, átalakítani az életed bármely területét. Legyen szó önnevelésről, gyermeknevelésről, családi kapcsolatok javításáról, párkapcsolatról, munkáról, babavárásról, megbocsátásról, a bőség megteremtéséről, életfeladatod megvalósításáról.

Leírás

Szeretettel ajánlom ezt a kiadványt, ha szeretnél magadon, magad körül változást, változtatást és hajlandó vagy tenni ezért. Képes vagy egy más látásmódot gyakorolni, mint eddig és képes vagy erőt gyűjtve önmagadért kitartóan cselekedni. HISZÜNK BENNED, hogy BÁRMIRE KÉPES VAGY – mert ISTENNEL MINDEN LEHETSÉGES. Itt vagyunk Veled, hogy tudd, sohasem vagy egyedül a problémáddal, helyzeteddel. Általános törvényszerűség, hogy a beavatási út során a döntéseidet egyedül kell meghoznod és az úton is egyedül kell járnod – de nyújtson vigaszt az, hogy a láthatatlan segítő erők, a végtelen szeretet energiája, a Jó Isten mindig mindenben és mindenhol jelen van és segíti utadat.

Semmiképpen sem ajánlom Neked, ha úgy gondolod, hogy a gyakorlatsor elolvasásával azonnal megváltozik az életed olyanná, amilyet Te elvársz. Vagy a világtól, másoktól várod el a változást azért, hogy Te jobban érezd magadat. Ezen érdemes először változtatni és ezzel a megváltozott szemlélettel elindulni ezen a csodákkal teli felfedező úton – önmagad felé.

A lelki gyakorlat arra tanít, hogy hogyan szóljunk Istenhez, hogyan teremtsünk közvetlen kapcsolatot a Teremtőnkkel.

Húsvétig közösen haladunk az önismeret igaz ösvényén, belső erőt merítve a lelkigyakorlatok rendszeres elvégzésével. A belső középpont megtalálására, a belső erőforrásokra és a szív hangjának meghallására most hatalmas szükség van. A lelkigyakorlatok segítenek megerősödni, harmóniába kerülni és a káoszon felülemelkedni. Az egész életedet képes vagy uralni, ha megszerzed az önmagad feletti uralmat. A lelkeddel való foglalkozás pedig harmóniát teremt benned és segít megtalálni vagy fokozza az életörömet.

A munkafüzet, ami leírja, hogy mikor mit kell csinálni 4×21 napra szól, 4 alkalommal személyesen vagy online konzultálunk is: 03.02., 03.23., 04.13.

Hála adomány: 10.000 Ft, ami tartalmazza a 4 csoportos konzultációt és a munkafüzetet pdf-ben.