ÉBREDJ RÁ A SAJÁT ÉRTÉKEIDRE 2024.03.01-02-03. MEDITÁCIÓ ONLINE

9 000 Ft

2024. március 01-02-03. 19-20.00 ZOOMon, élőben az ONLINE térben, a felvételek visszanézhetőek lesznek.

3 nap, 3 meditáció Fodorné Kövics Beátával az önértékelés és önbecsülés helyreállítására. A sárkány évének kezdetén bemerészkedünk a barlangba, hogy megnézzük, megkeressük az elrejtett kincseinket, értékeinket, amik a jelenlegi életünket gazdagítják. Azután, hogy megtaláltuk a kincseinket, valódi értékeinket, a cselekvő erőt is megkeressük és a szívünk vágyainak, az önmegvalósításunk szolgálatába állítjuk. Gyere és tarts velem ezen a felemelő, önmagad mélységeit feltáró belső utazáson.

Kategória:

Leírás

Különleges programok, különleges energiatérben… Ami megjelenik a szívembe, annak teret engedek. Engedem a spontán áramlás energiáját megnyilvánulni az életemben. A fekete és fehér sivatagban tett látogatásom az év elején, az ősi aranykorra emlékeztető helyszínek Szakkarában hívnak, hogy cselekedjek, ébredjek és ébresszek… Ezért egy különleges programot hirdetek:

3 nap, 3 meditáció az önértékelés és önbecsülés helyreállítására. A sárkány évének kezdetén bemerészkedünk a barlangba, hogy megnézzük, megkeressük az elrejtett kincseinket, értékeinket, amik a jelenlegi életünket gazdagítják. Azután, hogy megtaláltuk a kincseinket, valódi értékeinket, a cselekvő erőt is megkeressük és a szívünk vágyainak, az önmegvalósításunk szolgálatába állítjuk.