Fodorné Kövics Beáta: Égből pottyant gyerekek Tanítómesterek című könyv

3 490 Ft

Kategória: Címke:

Leírás

A könyv, egy reménysugár. Isten áldását, végtelen szeretetét közvetíti a gyermekáldásra váró nők és férfiak számára. Minden ember szívéhez szól, megérinti a csillagszikrát, és megvilágítja azt az utat, ami a szivárványhídhoz vezet, ahonnan a gyermek lelkek elindulnak a földi világba.

Fodorné Kövics Beáta, spirituális segítő, tollából származó égi üzeneteket tartalmaz, amelyik hatására már megszülettek a boldog, egészséges gyermekek. Van remény, van út a boldog család megteremtéséhez, hiszen a Földre készülődő gyermek-lelkek türelmes szeretettel várakoznak a szivárványhíd tetején. Indulj el, ébredj fel az eddigi álomból és keresd a valódi megoldást.

Építsd fel szívedben azt a helyet, ahol az Ég és Föld összeér, hogy a szellemi világból a földi világba tudd segíteni az egészséges gyermekedet. Hidd el, hogy minden lehetséges. Könyvajánlások:

A könyv A/5-ös méretben készül 286 oldalas, puhatáblás kivitelű.

„Nagyon inspiráló az írásod. A fejezetek tematikája nagyon tetszik, mert olyan témákat érint, aminek tudatában másként kezdem felfogni a babavárással kapcsolatos problémákat, ami a mindennapjainkat nehezíti. Elmagyarázhatatlan mennyi reményt kaptam a könyv és a kezelések során, mellette a hitem megerősítésében is segített.
Köszönöm Neked!”

Farkas-Huszka Rózsa

„Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik elég bátrak, hogy legyőzzék és elengedjék a múlt árnyait, és elkezdjenek építeni egy békés, örömteli, szebb jövőt.
Mindannyian voltunk egyszer gyerekek…”

Stadler Andrea

További információk

Tömeg 0,35 kg