Karácsonyi lelkigyakorlatok munkafüzet

2 000 Ft

A lelkigyakorlatok elsődleges célja, hogy megtaláld a saját utadat, el tudj indulni rajta sok merészséggel, bátorsággal és kitartással. Megtalálod, megismered önmagadat, belső erőidet és motivációdat, hogy ezzel megerősödve megvalósítsd életed vállalt feladatát (életfeladatodat). Arra buzdít, hogy tudatosan figyelj a lelkedre és tölts időt azzal, hogy feltöltődj, megújulj.

Leírás

A munkafüzet használatával meg tudsz mindent tenni annak érdekében, hogy a szenteste napjára valódi jászollá változzon a szíved, hogy oda tudjon megszületni az isteni szeretet és bölcsesség, Jézus Krisztus, akinek az erejével csodák történnek az életben.

A lelkigyakorlatot két alkalommal érdemes elvégezni minden nap. Legalkalmasabb időpontok:
– reggel felkelés után és
– ebéd vagy vacsora előtt 1 órával

28.oldal

 

A szeretet energiája láthatatlan, mindenhol JELEN van, mindent áthat, átalakít, erőt ad, érezheted, nem vagy egyedül. Csatlakozz a facebook csoportunkhoz: Szeretet győzelme csoport A csoport célja a szeretet láthatatlan kötelékét megerősíteni a világban és egymás között. Hiszem azt, hogy a valódi szeretet képes átalakítani a világot, a szeretet ereje teremt békét a szívekbe és a szeretet tiszta ereje gyógyíthatja a kapcsolatokat és betegségeket. Minden ember keres valamit az életbe…ez nem más, mint a SZERETET. Gyere, csatlakozz a szeretet kötelékéhez, hogy a szeretet ereje győzedelmeskedjen.

„Mihály Angyal, köszönjük az erőt,
Tudjuk azt, az igaz Hit Győz,
A Szeretet GYŐZELMET arat a félelem felett,
Ahogyan a sötétség eltűnik a fényességben.”
Fodorné Kövics Beáta tollából 2020