Karma Tisztítás Fodorné Kövics Beátával

5 000 Ft

2023. október 31-én a Jordán folyó tisztító, lélekvisszahívó erejével, energiájával elvégzett karmatisztító szertartás segíti a valódi hit, az önbizalom és az ősbizalom gyógyulását. Segíti az önazonosság megtalálását a belső igazság és belső erők felébresztésével. Rendeld meg október 29-én 15.00-ig, hogy egészen biztosan magammal tudjam vinni a kérésedet a Szent helyszínre.

Kategória:

Leírás

Különleges helyszínen, a Jordán folyóba merülve, szívem végtelen szeretetével végzem el a karmatisztító, karmaoldó szertartást. A hit, önbizalom, ősbizalom gyógyulását támogatjuk, valamint az „őstörés” begyógyulásához merítünk végtelen szeretetet.  Az isteni igazsághoz való hozzáférésen lévő blokkokat segíti feloldani ez a távkezelés. Az igazság és szeretet támogató ereje szükséges ahhoz, hogy az életerő tisztán áramoljon, ami az öngyógyulás képességét aktiválja az életedben.

Rendeld meg a karma tisztító szertartást a kosárba téve. A rendelés lezárásával, hála adomány rendezésével együtt kérlek küldj fotókat a családodról, barátaidról, szeretteidről, akikkel kapcsolatosan kéred a tisztító, megújító, gyógyító szeretetet. A rendeléseket, kéréseket október 29-én 15.00 tudom fogadni.