Lélekrészeket összekapcsoló 9 részes ONLINE utazás Egyiptomba Fodorné Kövics Beátával (másolat)

27 000 Ft

Online egyiptomi zarándoklat Fodorné Kövics Beátával 2023. május 2-29. minden 3. napon emailben kapod meg az előadások és meditációk felvételét.

2023. februárjában az egyiptomi zarándoklatom alkalmával jött az isteni hívás, hogy adjam tovább az ősi tanításokat, energiamintákat minél több ember számára, hiszen a megújulás, felemelkedés időszakában vagyunk itt a földi életünkben. Lélekrészeink összekapcsolódása, belső erőink növelése pedig kiemelt figyelmet érdemel, kiemelten fontos.

Jelentkezésedet itt tudod megtenni 2023. május 2. kedd 11.00

Tarts velem ezen a varázslatos utazáson.

Itt az IDŐ: Öveket bekapcsolni, lélekrészeket összekapcsolni, sorsodat boldog örömmel beteljesíteni.

Leírás

Különleges ONLINE utazásra hívlak végtelen szeretettel, ami a lélekrészek egyesítésében nyújt hatalmas segítséget. Lelkünk egy-egy darabját elhagyjuk, amikor a racionális, ész érvek, az elménk hangja szerint döntünk a szívünk – lelkünk kérésének ellenére. Ezen lélekrészek visszaszerzésében segít neked ez az online utazás, amivel egyenesen az ősi Egyiptomba utazhatsz velem otthonról, a teljes kényelmedből. Megtartva a konfortzónát (mert ugye az utazás ellen rengeteg ellenérvet felsorol az elme, miért nem indulsz el, még nincs itt az idő, nem érzem magamban, majd előbb megteremtek ezt vagy azt….stb.) Élőben fogunk összekapcsolódni a zoom alkalmazás segítségével, ahol átadom neked 9 különleges egyiptomi helyszín bölcsességét, energiáját és közösen kapcsolódva mély meditációban visszahívhatod azon ősi lélekrészeidet, amiket talán az előző életeid valamelyikében hagytál ott az ősi, szent helyek valamelyikén.

Az online 9 napos lélekrészeket összekapcsoló utazás időpontja:

  1. május 2-29. minden 3.napon kapod meg az előadás és meditáció felvételét emailben

A kifogások legyőzése érdekében felvétel készül minden egyes napról, ami utólag is visszanézhető lesz, ha nem alkalmas számodra az időpont vagy még egyszer visszalátogatnál egy-egy helyszínre.

  1. Alexandriai könyvtár ősi ereje
  2. A Mózes hegy misztériuma, „az új 10 parancsolat”
  3. Luxor: Hatsepszut temploma, az ősi igazság misztériuma Thot hegyének titkai Ramasszeum szívmegnyitó, sorssal összekapcsoló tanításai, titkos női szentély megújító ereje
  4. Nílus Istennőjének megtisztító áldása
  5. Luxor Ízisz templomának aktuális, világunkat megújító üzenete, Karnak temploma Szehmet Istennő védelmező ereje és a Szent Család védelmező áldása a fejlődési utadra
  6. Abydos és az Ozireon titkai,
  7. Denderai templom beavató misztériuma
  8. Piramis titkai, Szfinx az idő ura által őrzött mágikus tudás, bölcsesség és energia
  9. Szakkara a fény születésének központja, a végtelen fény istennőjének tanításai

Tarts velem ezen a varázslatos utazáson.

Jelentkezésedet itt tudod megtenni 2023.május 2. kedd 11.00

Itt az IDŐ:

Öveket bekapcsolni, lélekrészeket összekapcsolni, sorsodat boldog örömmel beteljesíteni.