„ÚJ” ÉLETET ADÓ SZERTARTÁS

A fejlődési út olyan, mint egy spirál vagy csigalépcső. Meg kell találni a fejlődési út kiindulópontját, a lélek eredőjét, azt a nyugvópontot, ahonnan képes vagy végigjárni azt a fejlődési utat, amit a sorsodban terveztél magadnak.

A szertartás hozzákapcsol a vezérlő csillagodhoz, ahhoz a kozmikus energiához, ami folyamatosan táplál téged életerővel és szeretettel. Segít megtalálni az ősi eredetedet, a lelked tiszta forrását, hogy abból merítve képessé válj megcselekedni a sorsod feladatát.

Az életerő, életenergia áramlás blokkjait oldja fel egy intenzív, őserőhöz kapcsoló szeretet energia. Az életenergia akadálytalan áramlása teljes egészséget, vitalitást nyújt az életedben. Amikor valamilyen betegség megjelenik a fizikai testben vagy a lélekben, az mindig az életenergia áramlás akadálya, gátlása, hiánya miatt alakul ki.

A Fodorné Kövics Beáta által közvetített intenzív tisztító, megújító energia a testet – lelket – szellemet (isteni lényt, felsőbb ént) egységét, harmóniáját támogatja.

A szertartás hatására a gátló családi minták, rossz szokások, kommunikációs gátak, szívbéli sérelmek, egós sérelmek lehullanak, kitisztulnak az aura felszíni rétegeiből. Szomorúság, türelmetlenség, depresszió, elégedetlenség felszíni rétegei elkezdenek kitisztulni, hogy meg tudjon újulni az aura és be tudja fogadni az isteni szikrát, ami feléleszti a sorsfeladatot a szívedben.

A szertartás bármikor kérhető.

Személyes jelenlét szükséges.

Időpont egyeztetés: 06309063287 vagy messengeren

Végtelen szeretettel várlak az életerőd, életenergiád megújításáért:

Fodorné Kövics Beáta