Egyéni kezelések

Az egyéni kezelés alkalmával kristályágy kezelés, szellemsebészet, és végtelen szeretet energia gyógyítja, tisztítja és fejleszti a pihenni, feltöltődni, gyógyulni és fejlődni vágyó földi vándort. A pihenés és töltődés során az energiák helyes áramlását segítem, megtisztítom az aurát a lerakódásoktól, energetikai blokkoktól és a szennyeződésektől valamint az eltárolt negatív érzéseket, gondolatokat, képeket átalakítjuk a végtelen szeretet erejével.

A probléma, amivel hozzám fordulhatsz lehet akár egy betegség, munka, bőségáramlás nehézsége, párkapcsolati vagy egyéb kapcsolati gondok és karmikus nehézségek, gyermekáldás nehézségei, az életfeladat megtalálása, bármi ami nehezíti az életet és akadályozza a boldogságot, a fejlődést, előrehaladást az életben.
A kezelés alkalmával a probléma, betegség hátterében lévő ok feloldásán van a hangsúly és segítem a tudatosítás, megértés folyamatát. A kiváltó okból indulva minden rendellenesség megszüntethető és a teljes egészség helyreállítható. A személyre szóló üzenet segít eligazodni és megoldást találni az aktuális élethelyzetben.

A folyamat hatékonyságát segíti egy aura- és csakratisztító szertartás kozmikus energiák felhasználásával.
Személyre szóló, segítő égi üzenet támogatja az élet minden pillanatát.

Végtelen szeretettel várlak:
Fodorné Kövics Beáta
Spirituális segítő-tanító

Bejelentkezés szükséges: 06309063287
Dunaföldvár, Szőlő utca 17.

Az általam végzett egyéni kezelés komplementer segítő eljárás, nem helyettesíti a pszichoterápiás és/vagy orvosi gyógyító tevékenységet.