Önismeret Igaz Ösvényén Karácsonyi Lelkigyakorlatok

5 500 Ft

Indulj el egy adventi, önismereti utazásra, kapcsolódj össze lelkeddel, szellemeddel, hogy megélhesd a karácsony ünnepének valódi lényegét. A termék Fodorné Kövics Beáta által lejegyzett karácsonyi lelkigyakorlatos munkafüzetet, meditációs hanganyagokat tartalmaz advent 4 hetére, karácsony utánra. Ajándékként megnézheted a 2021-es év karácsonyi csoportos lelkigyakorlat youtube felvételét. Adj magadnak lehetőséget az ünnepi készülődésben a valódi csoda megtapasztalására.

 

 

Kategória:

Leírás

Karácsonyi lelkigyakorlat az önismeret igaz ösvényén advent 4 hetében folyamatosan támogat. Útjelző, az adventi hetekben hogyan érdemes foglalkoznod a lelkeddel és összekapcsolódnod isteni lényeddel.

Fodorné Kövics Beáta által lejegyzett lelkigyakorlatos gyűjtemény segít neked abban:

  • Mire érdemes a figyelmet fordítani az adott adventi héten?
  • Milyen kihívásoknak érdemes ellentartani?
  • Hogyan meríts újabb lelki erőket?
  • Hogyan találj, teremts időt, teret a lelkeddel, isteni lényeddel való kapcsolódásra?
  • Hogyan tudod élvezni a készülődést?
  • Hogyan éld meg az ünnep valódi lényegét?

A karácsony az újjászületés misztériuma. Advent időszakában helyet készítünk a szívünkben, hogy a kis Jézus megszülethessen és helyet foglalhasson a szívünkben. A Szent Család szemlélésével merítünk lelki erőket advent 4 hetében. Hasonlatossá válhatunk a Szent Apa (József) Szent Anya (Mária) szentségéhez, alázattal fogadjuk be az isteni gyermeket. Karácsony estéjére kívánságlistát készítünk, majd a pásztorok és bölcsek szemszögéből szemléljük karácsony misztériumát, a Szent Gyermek születésének csodáját. A 12 szent éjszaka szemlélődéseivel pedig közelebb kerülhetünk sorsunk feladatához, küldetésünkhöz, belső szent erőinkhez, képességeinkhez. Kozmikus energiákkal kapcsolódunk, eligazodást találunk a végtelen univerzumban, a Nagy Egészhez igazodhatunk egyéni sorsunkkal. Fodorné Kövics Beáta által lejegyzett lelkigyakorlatos munkafüzet, meditációs hanganyagok, 2021-es év karácsonyi lelkigyakorlat youtube felvételét tartalmazza.