Önismeret Igaz Ösvényén, Lelkigyakorlat Mihály Angyal időszakára

4 400 Ft

Ha úgy érzed, növekszik életedben a félelem ereje, bizonytalanság vesz körül, akkor eljött az idő, hogy növeld a bátor erőt és megtaláld önmagadban a stabil biztonságot. Bátor erőt, valódi bizalmat táplálunk ebben az időszakban a lelkigyakorlatok rendszeres végzésével. TÖLTSD LE ÉS KEZDD EL MOST feloldani a félelmeket bátran, határozottan, a benned szunnyadó fény és szeretet felébresztésével.

Kategória:

Leírás

Haladunk tovább az évkörben, lelki erőket növelve magunkban. Mihály Angyal időszaka arra hív minket, hogy megtaláljuk életünkben az arany középutat. Különbséget tudjunk tenni a jó és rossz között, találjuk meg a stabil belső egyensúlyt. A lelkigyakorlat a belső fényt kezdi el növelni, a sötét erők megvilágításával, tudatosításával és megértésével. Próbatételként a bennünk lévő félelmek jönnek szembe velünk ebben az időszakban, ezért jó, ha tudatosan, a jelen pillanatban fel tudod ismerni és bátran megoldani életed kihívásait. Fodorné Kövics Beáta által készített munkafüzet és hanganyag segít neked elindulni, haladni önmagad, belső fényed irányába.

A belső erőidet, belső fényedet mélyen a tudatalatti sötét birodalmában találod meg. Minél bátrabban hatolsz lelked mélységeibe, annál jobban meg fogod ismerni önmagad. Megérted, ki vagy Te, megtalálod milyen erőid és képességeid vannak, milyen bölcsességet őrzöl MAGadban. Minél jobban ismered önmagad, annál hatékonyabban tudod megoldani életed próbatételeit. Az élet próbatételein keresztül tapasztalva megtanulod az adott „leckét”, értelmet nyernek a veled történt események és tovább tudsz haladni életed fejlődési útján. Ezen az úton kísérlek figyelmes szeretettel.