Karmatisztító kezelést 2024-től bármikor lehet kérni, hiszen mindaz támogatva van az univerzum végtelen szeretet energiaterében, ami felszabadít a múlt terhei alól. Az új esztendő energiatere támogatja a megújulást, az újjászületést, a képességek, ősi bölcsesség felébredését.

Mikor érdemes ezt a kezelést választani?

  • Amikor a fizikai testben bármelyik mirigynek problémája, betegsége van, akkor mindenképpen érdemes a kezelést kérni, hiszen a mirigyek kozmikus csatornák, amik azt a jelzést küldik a betegséggel, hogy a szellemi és energetikai térben lehet elindítani a gyógyulás és tisztulás folyamatát. (éppen ezért a fizikai síkon nincs a teljes egészségre vonatkozó valódi megoldás, mert a betegség oka a szellemi szinten található)
  • Amikor visszatérő nehézségek, mint mókuskerekek jelennek meg az életedben. Más környezetben, más szereplőkkel, de ugyanaz a lelki mélység jelenik meg. Akár párkapcsolati körök, családi nehézségek, egészségügyi rendezetlenségek, üzleti sikertelenségek vagy nehézségek, akadályok, amik időről időre megjelennek.
  • Kapcsolatokban rejlő karmikus terhek feloldásában nyújt segítséget ez az egyéni kezelés, ahol a megértés, elfogadás, megbocsátás és elengedés minőségéhez szükség van a végtelen szeretet energia feloldozó, megszabadító erejére.
  • A sorsfeladat zsákutcájából mutatja meg a kiutat ez a fajta kezelés, hiszen az égi üzenet, ami ebben a kezelésben érkezik, mindig a sorsírókkal, együttműködésben, eredeti sorssal összhangban, harmóniában születik.

A karmatisztító kezelés hála adománya: 15.000 Ft