Újra bizonyossá vált az életemben, érdemes követni az isteni iránymutatást. Régóta szól a szívemben a görög istenek hívása, látogassam meg a szent helyeket, amik segítenek visszaemlékeznem és csatlakoznom az ősi eredetemhez. Nem álltam ellen tovább, IGENT mondtam a hívásra, bár időm a szervezésre nem volt. Hálás voltam férjemnek, aki – miközben én minden időmet, figyelmemet a hozzám bizalommal forduló emberek kezelésére, gyógyítására, fejlesztésére fordítottam – megszervezte családunk számára a feltöltő energetikai túrát.

Csodálatos helyeken jártunk és töltődtünk, az éjszakáinkat a görög istenek szent helyeinek közelében töltöttük. Először az Olümposz hegyén jártunk, Zeusz kádjának tisztító, gyógyító energiájával kapcsolódtunk. Éreztem, hogy az Elysium megvalósításához és működtetéséhez szükséges teremtő erő és energia aktiválódott bennem a szívet, lelket, szellemet melengető, feltöltő környezetben. Valóban a hely az Istenek otthona, tiszta levegő és energia táplálja az ide látogatókat. Az Olümposz isteni tüzéből, az örök fényből megmerítkezve folytattuk utunkat Athén városába.

Az illúziók fellegvárán túl érintkeztünk az Akropolisz felszín alatti, mélyen elrejtett energiájával, amihez kicsi angyali lányom finom szeretet energiájával tudtunk hozzáférni. Varázslatos élmény volt a tisztító-gyógyító energiák ősi hagyatékából töltődni, miközben az illúziókat kergető, szelfiző turisták egy mellettünk létező másik dimenziónak tűntek. Athénban teknősök mutatták az ősi bölcsességhez vezető utat a számunkra.

Poszeidón templománál töltöttük középső gyermekem, tanítómesterem 9-dik születésnapját. Megmutattuk a tenger istenének, eddig szülőként mit tudtunk tenni gyermekünk fejlődéséért. Csodálatos napot kaptunk ajándékba, még a tengerben is fürdőztünk a november elejei vénasszonyok nyarában.

A legvarázslatosabb, legcsodásabb naplementét láttuk, ami mindig az elmúlást, de az ÚJ kezdetét is jelzi.

Amikor lemegy a nap, tudjuk, ez a nap elmúlt, de másnap újra felkel a nap és ÚJ reményt fakaszt. Életünk egy szakasza lezárult, hogy helyet kapjon valami ÚJ…

Elérkeztünk a delphoi jósdához, ahová a legnagyobb fiúgyermekünk a leginkább vágyott. Ősi emlékek fűzik őt is ehhez a helyhez. Apollón templomának maradványai napjainkban a Földünket megújító, tiszta, gyógyító női energiákat árasztja. Az Apollón templom szívében égett az isteni fény, az örök láng, aminek ereje napjainkban is ébreszti a bennünk szunnyadó isteni fényt, a remény lángját. Földanyának, Gaiának szentelt varázslatos hely, ahol valósággal kapcsolódhattunk a Földanya méhéből áramló gyógyító, tisztító, tápláló, regeneráló energiákkal.

Ittunk a megújulás, tisztaság forrásának vizéből, ahogyan az ősi időkben is tették, akik a delphoi jósdát meglátogatták. A delphoi szentély felirata, üzenete:

„Ismerd meg önmagadat!

Semmit sem túlságosan.

Légy ura lelkednek.

Kerüld az igazságtalanságot.

Igazul tanúskodj.

Keresd a HÍRT.

Dicsérd az erényt.

Cselekedj igazságosan.

Szeresd barátaidat.

Védekezz ellenségeid ellen.

Gyűlöld a gőgöt.

Beszélj tisztességesen.

Könyörülj a segélykérőkön.

Valósítsd meg célodat.

Légy ura asszonyodnak.

Senkit ne nézz le.

Tiszteld a felsőbbséget.

Hajolj meg az istenség előtt.

Ne büszkélkedj erőddel.

Gazdagodj igazságos úton.„

A jóslás versekben történt, amit a papok jegyeztek le. Az ősi emlékezetem összekapcsolódott, hiszen az egyéni kezelések alkalmával én is mindenkinek lejegyzek egy égi üzenetet, ami segíti a gyógyulási, tisztulási, fejlődési folyamatokat, útmutatást ad a sorsban vállalt feladatra vonatkozóan. Természetesen ez is a szívnek szól, a szív ereje érti minden égi üzenet lényegét.

Varázslatos utazásunk végén a Meteorrákhoz érkeztünk, lebegtünk a föld és ég között, kértük az egyensúlyunkat, hogy ebben a változó világban megtaláljuk azt a stabil, belső egyensúlyt, ami a krisztusi úton tart és vezet bennünket. Szívünk minden vágya, hogy megtaláljuk azt az arany középutat, ami átsegít minket a változások időszakán, a megújuló földi életben. Tekintetünket az ég felé fordítottuk, hiszen az isteni erők segíthetnek minden embernek megtalálni és megteremteni a stabil, belső egységet.

Útközben a gyerekekkel A Kis Herceg történetét olvastuk, hiszen tudjuk az örök igazságot:

„Jól, csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.”(Antoine De Saint-Exupéry)