A fejlődési út folyamatos próbatételei, kihívásai kitartást, bátor erőt igényelnek. DE érdemes kitartóan haladni, a láthatatlan segítő energiák felé kinyílni, elfogadni a végtelen szeretet támogató erejét, mert az élet Egy valódi csoda. Az erőfeszítéseknek, önmagunk legyőzésének mindig megvan a maga jutalma. Hálásan köszönöm ezt a szívemet melengető történetet. Drága Andikám, hálásan köszönöm, hogy a fejlődési utunk összekapcsolódott, az életem részévé váltál….

  Stadler Andrea vagyok. Ez a kép közel 7 éve készült rólam életem egyik legnehezebb és legkilátástalanabb időszakában.

 

 

 

Itt úgy éreztem, nincs tovább…

 

 

 

 

 

Hála az Isteni gondviselésnek megismertem Fodorné Kövics Beátát, aki segítő kezet nyújtott. Meghallgatott, ítéletek nélkül, szívében végtelen szeretettel. Egyéni kezelések, lelkigyakorlatok és előadások segítségével utat mutatott. Utat ÖnMagamhoz és a végtelen Isteni Szeretet forrásához. Az úton egyedül járni nekem kellett megtanulni, de sosem voltam teljesen egyedül.

Ez a felvétel ebben az évben készült rólam.

 

 

 

Ahogy egyre közelebb kerültem ÖnMagamhoz és a végtelen Isteni Szeretet forrásához úgy tűnt el belőlem a félelem, a kétség, a bánat, a kilátástalanság és vette át a helyét az öröm, a remény, a hit és a szeretet.

Drága Bea!

Hálásan köszönöm!