A 2020-as esztendő summázata

Az Elysium Spirituális Közhasznú Egyesületet 2018-ban alakult azzal a céllal, hogy olyan közösségi színtérré váljon, ahol az emberek jólétéért, jobb létéért cselekedhetünk, ahol a megjelenők kiléphetnek mindennapi frusztrációjukból, feszültségeikből, konfliktusaikból, elindulhatnak az öngyógyulás, öngyógyítás útján. Mai társadalmunknak – sajnos – egyre inkább szüksége van ilyen és ehhez hasonló ellazulást, pihenést, relaxációt, komfortot biztosító szervezetekre. Egyesületünk létjogosultságát mi sem bizonyítja jobban, a 2020 márciusától napjainkban is tartó pandémiás helyzet és az abból következő – az egyént, családokat sújtó – depressziós helyzetek számának növekedése.

Tevékenységünket igazolja az is, hogy jó és valós segítséget nyújtó munkánk eredményeképpen hírünk rövid idő alatt nagy távolságokra eljutott, így segítségünket a városban, megyénkben, régiónkban élőkön kívül az ország más megyéiből céltudatosan hozzánk látogatók és külföldiek is igénybe veszik.

  • március 16-án felállításra került a kettős kereszt, melyet az Elysium kertben látogathatnak meg az érdeklődők
  • Az év során a Balaton felvidék pálos kolostorromjait, valamint a Pilisben található szent helyeket látogattuk meg az egyesület tagjaival és az érdeklődőkkel.
  • Az Elysium Meditációs Kert közel 80%-án elkészítettük a növénytakarót, s az ősz folyamán folytattuk a füvesítést a területen.
  • A 2020. évben az Elysium Spirituális Egyesület 7 előadást szervezett az érdeklődők számára (Egyiptomi misztériumiskolák, A magyarság valódi eredete, Az élet művészetének iskolája, stb.) címmel.

Legnagyobb eredményünknek mindenképpen azt tartjuk, hogy 2020. december 9-étől az Elysium Spirituális Közhasznú Egyesület megnevezést használhatjuk, mely folyamat pozitív elbírálása azt mutatja, hogy tevékenységünket ismerik és elismerik azok, akik kapcsolatba kerültek szervezetünkkel. Munkánkat továbbra is ebben a szellemben kívánjuk folytatni.

Ezen rövid áttekintéssel is szeretnénk megköszönni mindazoknak a támogatását, akik bizalommal, elköteleződéssel támogatják munkánkat. Szeretnénk kérni Önöket továbbra is, hogy adójuk 1%-nak felajánlásával segítség Egyesületünk 2021-es terveinek a megvalósulását.

Adószámunk: 18999534-1-17

                                                                                              Fodor Péter elnök