Kedves Barátaink!

Az Elysium Spirituális Egyesület tagjainak, támogatóinknak és mecénásainknak köszönhetően 2020. március 16-án felállítottuk a magyar Kettős keresztet, mely központi szimbólumává vált Dunaföldváron található Elysium Kertnek.

A kettős kereszt jelentése: „Egy az Isten”. A magyarok ősi írásában a rovásírásban a kettős kereszt egy szimbólum rendszer,  három betűt olvaszt magába:

  •  az „SZ”-t („eSz”, mint Szer, Szeretet)
  •  az „I”-t (Isten, isteni)
  • és a már említett „eGY”-et.

Ebből következik, hogy magyarságunk számára a Szer Istenben lakva teremti meg az Egy-séget, vagyis Egy Isteni Szer(etet) létezik, amely létünket meghatározva, tudatunkat az univerzum alapelve (Szeretet törvénye) szerint irányítja. A kettős kereszt egyidős az emberi tudattal, az univerzális létezés olyan kódja, amely utat nyit belső világokba, feltárva mindazt, ami a Szeretet törvényéhez elvezet. Évezredek tudása sűrűsödik egyetlen jelbe, kifejezve a kozmikus Egy-ség állapotot, a kitükröződés Kettősségét, létezés körforgásának Hármasságát és az elemi energiák Négyességének összekapcsoltságát.

A kereszt környékén pihenő és meditáló tereket kívánunk kialakítani, ahol vendégeink kikapcsolódhatnak, töltekezhetnek a hely pozitív energiájából.További lépéseket tettünk az Elysium kert végső formájának kialakítására, megtörtént a domboldal füvesítése, s részben növényekkel történő betelepítése.  A jövőben kialakításra kerül a kereszt tövében egy energia labirintus, amelynek használatával további csodálatos energiákat vonzhatnak magukba a hozzánk látogatók.

Hálás szívvel köszönjük mindazon magánszemélyek, cégek adományait, felajánlásait, akik egyetértenek Egyesületünk alapértékeivel, s velünk együtt dolgoznak azon, hogy segíteni tudjuk embertársaink fejlődését, életüknek pozitív irányba  történő változását.

Jövőbeni terveink között szerepel, hogy Gábriel és Michael angyalok szobrait elhelyezzük a kereszt tövében, melyhez továbbra is elfogadunk felajánlásokat, támogatásokat.

Amennyiben – kedves olvasó, kedves látogató – részese szeretnél lenni egy csoda születésének, csatlakozhatsz egyesületünkhöz vagy támogathatsz bennünket, hogy olyan minőségi „szívközpontú” teret tudjunk kialakítani, ahol a fáradt emberszívek megpihenhetnek, töltekezhetnek, hogy megújult erővel, szeretetben és békességben élhessék további életüket.

Az Elysium Kertben való töltődés, hittel teli imádkozás segíti az EGY-ség élmény megtapasztalását, a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtését és az életfeladatra, életed céljára való ráhangolódást.

Adományodat, felajánlásodat az OTP Bank:  11736037-23682265-00000000 számláján teheted meg.

„Ha keresed az utadat és a sorsod neked kijelölt útját és feladatát, támogató közösségre találsz nálunk.”