Angyalok tanításai

3 000 Ft

Önfejlesztő, gyakorlati munkafüzet Mihály Angyal, Gábriel Angyal és Rafael Angyal üzenetei alapján 2018 – 2021. A változásokkal teli világban hasznos útmutatót kapsz ahhoz, hogyan irányítsd a saját életedet céljaid, egészséged és fejlődésed felé.

Leírás

Önfejlesztési módszerek és gyakorlatok Gábriel és Mihály angyal segítségével. Gyakorlatban alkalmazható tudást kapsz, ami segíti az életed irányítását a kezedbe venni. Az életedet, sorsodat Neked kell uralni, ehhez ad támogatást és erőt a Mihály Angyal fénykardja gyakorlat. Gábriel angyal pedig felkészít a változásra, a szeretetben való átalakulást segíti számodra. Rafael angyal gyógyító ereje és tanítása is segíti az öngyógyulás és önfejlesztés folyamatát.

Gábriel és Mihály angyal a magyarok beavatási útján fontos segítők – a Szent Korona is őket ábrázolja, hiszen a valódi királyok beavatottak voltak, és isteni bölcsességgel uralkodtak. A mindenkiben rejlő isteni bölcsesség feltárásában és fejlesztésében segít a két angyal. Mihály, mint a Merkúr ura a felmerülő nehézségeink és félelmeink ellen ad bátor erőt és színtiszta isteni minőséget fejlesztő energiát. Gábriel pedig segíti és előkészíti a változást a fejlődési úton, simítja az utat előttünk és támogatja azokat a közösségi kezdeményezéseket és együttműködéseket, amik támogatják a földi fejlődést. Az együttműködésre hangolja az energiáinkat, növeli a tudatosságot és segíti az önkifejezést.
Több önfejlesztő, egyénre szabott feladatot tartalmaz a kiadvány, amit otthon, rendszeresen tudsz végezni, a fejlődésed, hangoltságod, képességeid kibontakoztatása érdekében.