A sorsunk olyan mit egy gyönyörű szőttes a falon.

Ez a szőttes, amit az Istenek és az Istennők gyönyörűen elkészítettek, velünk együtt, amikor még az isteni mivoltunakban léteztünk. Beleszőttük az életünkenek a tervét, minden embernek az életterve benne van ebben a szőttesben.

Amikor leszületünk, már nem tudatos bennünk az isteni terv, a szabad akaratunk által, teszünk különböző dolgokat, az egónk által vezérelve, ésszerű, racionális, világi, fizikai megnyilvánulásaink döntéseink vannak. Előfordulnak olyan döntések, tettek, amik nem illenek bele az eltervezett sorsba. Elkezdjük felülhímezni ezt a gyögyőrű szőttest, mindenféle keszekusza szálakat csinálunk, belebonyolódunk helyzetekbe, ember társainkkal különböző szituációkat teremtünk magunknak, amiből aztán nehezen találjuk meg a kiutat, mert ahogy a szőttes szálai összegubancolódnak, kereszteződnek. Elkezdik eltakarni azt a gyönyörű szép mintát, ami a sorsban vállalt feladat.

A karmaoldó szertartás abban segít, hogy ezeket a kusza szálakat, ne elvágjuk, (mert hogyha ezeket a szálakat elvágjuk, akkor az élethez fűződő viszonyunkat vágjuk el) hanem ezeket a kusza szálakat kibogózzuk. Elkezdjük úgy kivenni az éppen aktuális probléma szálait és olyan szépen behelyezni a sors gyönyörű szőttesébe, hogy azzal elősegítsük és támogassuk a sors beteljesítését, és a sosrsban vállalt feladat megvalósítását. A karmaoldó szertartásnak az a lényege, hogy az önmagad felismerésének folyamatát, az öntudatra ébredést el tudjuk indítani az életedben. A karmaoldás célja felszabadulni a gátló, akadályozó tényezőktől, tisztán rálátni a saját élet mozgatórugóira, elakadásaira, tetterőt és bátorságot nyújt a döntések meghozatalához és a megérzések megvalósításához. Ezt a szőttest csak a teremtésében résztvevő Istenek és Istennők engedélyével és segítségével lehet feloldani, az ő végtelen szeretetük által.

A következő karmaoldó nap: 2020.december 11.

Karmaoldó szertartás egyéni, időpontfoglalás szükséges: 06309063287

Korszakváltó emberiség vagyunk, különleges fejlesztő időszak kezdődött el. Az emberek tudatra ébredésének folyamta zajlik, amelyhez minden ember tudatos fejlődésére szükség van. A szertartásra kérek szépen fényképet a hozzátartozókról, azokról a személyekről, akik az életedet megnehezítik. Érdemes szülőkről, nagyszülőkről, gyerekekeről és minden olyan emberről fényképet hozni, akivel még nem sikerült a teljes elfogadás, megbocsátás és türelmes szeretet állandó megvalósítása. A karmaoldó szertartás nekik is segíti, könnyebbé teszi a földi fizikai életet.

Amennyiben személyesen nem tudsz eljönni, (mert még ebben is akadályoz az élet, hogy a karmáidtól meg tudj szabadulni) akkor küldd el e-mailben a fényképeket (december 8-ig), jelezd felém a kérésedet, megbeszéljük a részleteket.

Szeretettel: Bea

Fodorné Kövics Beáta   E-mail: elysium.kozpont@gmail.com   Telefon: 06 30 906-32-87    Elysium Spirituális Központ